Δευτέρα, 26 Ιουλίου 2021 18:42

Ηλιούπολη: Κρίσιμη συνάντηση την Τρίτη 27/7 για το μέλλον του συλλόγου

Μέσω δελτίο τύπου ο ΓΣ Ηλιούπολης καλεί του φίλους του συλλόγου την Τρίτη 27/7 και ώρα 19.00 στο προαύλιο χώρο των γραφείων του συλλόγου Τυρταίου 1-3 προκειμένου να εξετασθεί το ενδεχόμενο να κρατηθεί η ομάδα ή όχι στην κατηγορία της Γ' Εθνικής.

Αναλυτικά

Το Ποδοσφαιρικό τμήμα του ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ, καλεί τους φίλους, φιλάθλους και υποστηρικτές μας σε συνάντηση για την πορεία της ομάδας μας την επόμενη αγωνιστική χρονιά, την Τρίτη 27 Ιουλίου και ώρα 07:00μμ, στον προαύλιο χώρο των γραφείων του Συλλόγου μας, Τυρταίου 1-3.

Σκοπός και στόχος η εξέταση της δυνατότητας ή μη να κρατηθεί η ομάδα μας στην κατηγορία της Γ΄ Εθνικής, μετά από 2 αντίξοες χρονιές που παρά του ότι ήρθαν εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο και βρίσκουν την ομάδα σε υγιή οικονομική κατάσταση και υψηλά σε αγωνιστικό επίπεδο, αλλά χωρίς οξυγόνο για την επόμενη χρονιά.

Η παρουσία όλων όσων αγαπούν την ομάδα μας εμπράκτως, στην κρίσιμη αυτή καμπή της ιστορίας του Ποδοσφαιρικού ΓΣΗ, κρίνεται επιτακτική για να εκφραστούν οι προτάσεις και να εξευρεθούν λύσεις για την συνέχεια.

Η Διοικούσα Επιτροπή

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares