Τρίτη, 27 Ιουλίου 2021 22:20

Παραμένει στον Φωστήρα ο Λέκκας

Η δουλειά στο Φωστήρα συνδυάζεται καθημερινά από μια επιτυχία της διοίκησης Πανταζή.

Ο γνωστός παράγοντας της ομάδας έχοντας λάβει την απαραίτητη λίστα από τον Λουκά Καραδήμο, κινείται σε ανάλογο επίπεδο αναφορικά με το θέμα των ανανεώσεων και των μεταγραφών. Στο πλαίσιο αυτό επιτεύχθηκε ακόμη μια συμφωνία καθώς στους κιτρινόμαυρους θα αγωνίζεται για ακόμη μια σεζόν ο σπουδαίος ακραίος επιθετικός, Νίκος Λέκκας. Ο έμπειρος εξτρέμ που μετακινήθηκε στον "Φονέα" το β' εξάμηνο μετά το πέρασμα που είχε από τον Άτταλο Νέας Φιλαδέλφειας, τα βρήκε σε όλα με την διοίκηση και υπέγραψε συμφωνητικό συνεργασίας.

Ο Λέκκας βοήθησε σημαντικά τους κιτρινόμαυρους να έχουν μια ανταγωνιστική πορεία στον 6ο όμιλο πραγματοποιώντας εμφανίσεις που κέρδισαν την εμπιστοσύνη τεχνικής ηγεσίας, συμπαικτών, διοίκησης και κόσμου. Ο Λέκκας κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί σε ΑΟ Χαλκίς, Προοδευτική, Βύζαντα Μεγάρων, ΑΠΣ Ζάκυνθο και Ρόδο, γεγονός που δείχνει ότι έχει μεγάλη εμπειρία από την κατηγορία.

Με την κίνηση αυτή ο Φωστήρας δείχνει ότι θέλει να πρωταγωνιστήσει, στοιχείο που είναι αντίστοιχο με τη δυναμική του, την ιστορία του και το ειδικό βάρος που έχει η φανέλα του.

Κατά τα άλλα, και σε ό,τι έχει να κάνει με το μεταγραφικό κομμάτι ,οι κιτρινόμαυροι κινούνται ουσιαστικά μιλώντας με ποδοσφαιριστές από το πάνω ράφι.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares