Παρασκευή, 06 Αυγούστου 2021 09:39

Στα κιτρινόμαυρα του Φωστήρα ο Άγγελος Πινιώτης

Στον Φωστήρα η διοίκηση του συλλόγου κάνει κάθε προσπάθεια ώστε η ομάδα να πρωταγωνιστήσει και να διεκδικήσει το πρωτάθλημα ανεξάρτητα από τον όμιλο που θα συμμετέχει.


Έτσι η ιστορική ομάδα με πρωτεργάτη τον πρόεδρο, Διονύση Πανταζή, την οικογένεια Αξιώτη και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. κινείται ενεργά στη μεταγραφική περίοδο προκειμένου η ομαδα να είναι έτοιμη στην έναρξη του πρωταθλήματος.

Στο πλαίσιο αυτό, οι κιτρινόμαυροι ήρθαν σε συμφωνία με έναν σπουδαίο ποδοσφαιριστή του οποίου οι παραστάσεις ξεχωρίζουν αν παρατηρήσει κανείς το βιογραφικό του.

Στην ομάδα του Ταύρου θα αγωνίζεται τη νέα περίοδο ο Άγγελος Πινιώτης

Ο 25χρονος άσος που μέχρι πρότινος αγωνίζονταν στην Α' Εθνική με τη φανέλα του Πανιώνιου τα βρήκε σε όλα με τους "κιτρινόμαυρους" και εντάσσεται στη φαρέτρα τους για να τους ανεβάσει επίπεδο και να προσφέρει πολύτιμες λύσεις στην μεσαία γραμμή. Προηγούμενος σταθμός της καριέρας ήταν το Αιγάλεω και το πρωτάθλημα της Football League ενώ έχει περάσει μεταξύ άλλων από Καλλιθέα, Λαμία και Πανσερραϊκό.
Με την κίνηση αυτή οι άνθρωποι του Φονέα δείχνουν τις διαθέσεις τους αφού δείχνουν ότι τόσο με την προσθήκη του Βλάχου όσο και με εκείνη του Τσιώλη βάζουν υψηλούς στόχους και τη νέα σεζόν.
Η μεταγραφική ενίσχυση του Φονέα δεν σταματάει εδώ αφού θα γίνουν ακόμη μερικές προσθήκες από το πάνω ράφι.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares