Σάββατο, 07 Αυγούστου 2021 21:50

Ο Θοδωρής Γιακαλής άμεσος συνεργάτης του Μανώλη Παπαμτθαιάκη στον πάγκο του Αιολικού

Ο Θοδωρής Γιακαλής θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του Μανώλη Παπαμτθαιάκη στον πάγκο του Αιολικού, με τη διοίκηση του συλλόγου να ανακοινώνει και επίσημα την ένταξή του στο τεχνικό επιτελείο.

Διπλωματούχος UEFA A, ο 44χρονος προπονητής έχει αποδείξει τις ικανότητές του στην Α' ΕΠΣ Λέσβου, κοουτσάροντας τα τελευταία χρόνια τη RUSH Αναγέννηση Γέρας, τον ΑΟ Μεσοτόπου για μια τριετία, αλλά μεταξύ άλλων και Βύρωνα Μόριας, Κεραυνό Αφάλωνα, Αστέρα Νίκης.

Σημειώνεται ότι ο Βαγγέλης Σπανός, που είχε ενισχύσει το τεχνικό τιμ επί θητείας Παπασπύρου στον Αιολικό, επιστρέφει στο πόστο του General Manager της RUSH Lesvos.

Η επίσημη ανακοίνωση: «Η διοίκηση του ΑΕΠΣ Αιολικός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Θοδωρή Γιακαλή, που αναλαμβάνει ρόλο άμεσου συνεργάτη του Μανώλη Παπαματθαιάκη στο τεχνικό τιμ.

Ο 44χρονος προπονητής είναι κάτοχος διπλώματος UEFA A και έχει εργαστεί σε αρκετούς πάγκους ομάδων της Α' ΕΠΣ Λέσβου, μεταξύ των οποίων RUSH Αναγέννηση Γέρας, ΑΟ Μεσοτόπου, Βύρων Μόριας, Κεραυνός Αφάλωνα και Αστέρας Νίκης. Τους τελευταίους μήνες αποτέλεσε προπονητή και της RUSH Lesvos U23.

Ο Θοδωρής Γιακαλής, που ως ποδοσφαιριστής έχει φορέσει επίσης τη φανέλα του Αιολικού την τριετία 1995-98, θα είναι ο νέος Assistant Coach.

Ευχαριστούμε θερμά τον Βαγγέλη Σπανό, που είχε ενισχύσει το τεχνικό επιτελείο από την ίδια θέση κατά την επανέναρξη του περσινού πρωταθλήματος, διατηρώντας πλέον τα καθήκοντα του General Manager της RUSH Lesvos.»

Πηγή: sportlesvos.gr

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares