Παρασκευή, 13 Αυγούστου 2021 12:56

Ηλιούπολη: Πέρασαν εργομετρικά | Χαντές: Δύσκολη η αναμέτρηση του κυπέλλου

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι εργομετρικές εξετάσεις των παικτών του Γ.Σ Ηλιούπολης, υπό την εποπτεία και την πολύτιμη βοήθεια του προσωπικού του εργομετρικού κέντρου “Life Ergo”.

Οι παίκτες του «Ήλιου» υποβλήθηκαν σε μια σειρά από δοκιμές, τα αποτελέσματα των οποίων θα χρησιμεύσουν στο τεχνικό επιτελείο του Βαγγέλη Χαντέ προκειμένου να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα για την κατάσταση των ποδοσφαιριστών και να προκύψει ένα πιο εξειδικευμένο πρόγραμμα προετοιμασίας ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Ο τεχνικός της Ηλιούπολης Βαγγέλης Χαντές, μιλάει στο ilia.news για την κλήρωση στο Κύπελλο Ελλάδας απέναντι στον Αίαντα και την αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στις 29 Αυγούστου. Ίσως πρόκειται για την πιο δύσκολη κλήρωση που θα μπορούσε να τύχει στον Αίαντα, δεδομένου ότι η Ηλιούπολη, η οποία έχασε τον τίτλο πέρσι στο τέλος από τον Πανιώνιο και είναι μια από τις καλύτερες ομάδες της Γ΄ Εθνικής.

Χαντές: Όλα τα ματς με την ίδια σοβαρότητα

Ο Βαγγέλης Χαντές, τον οποίο το ηλειακό ποδόσφαιρο γνώρισε από τις αναμετρήσεις των ομάδων του με αντίπαλο τον Παλληνιακό, μιλάει γι’ αυτή τη νοκ-άουτ αναμέτρηση, για τον Αίαντα, αλλά και για τον Αλέξη Γαβριλόπουλο, για τον οποίο αναφέρεται με τα καλύτερα λόγια και δεν κρύβει την εκτίμηση στο πρόσωπό του.

Ο Βαγγέλης Χαντές, ανέφερε: “Το παιχνίδι και για τις δυο ομάδες, αλλά για εμάς σίγουρα, θα είναι ουσιαστικά ένα φιλικό τεστ προετοιμασίας. Δεν μπορούμε να τα δούμε διαφορετικά αυτά τα ματς, από την άποψη ότι καμιά ομάδα δεν θα είναι έτοιμη. Η Ηλιούπολη ξεκινάει με στόχο να πρωταγωνιστήσει στο Πρωτάθλημα. Δεν θα μπορέσουμε συνεπώς να μπούμε στη διαδικασία να διαφοροποιήσουμε το πρόγραμμά μας, ενόψει της αναμέτρησης του Κυπέλλου. Τη δεδομένη στιγμή δεν έχω εικόνα για τον Αίαντα. Αυτό που γνωρίζω καλά είναι ότι έχει εξαιρετικό προπονητή. Θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι και σίγουρα δύσκολο για εμάς».

Σχετικά με το γεγονός ότι η Ηλιούπολη έχει ξεκινήσει προετοιμασία από τις 6 Αυγούστου, ενώ ο Αίας ακόμα δεν έχει μπει στο γήπεδο, κάτι το οποίο αναμένεται να γίνει την ερχόμενη Δευτέρα, μόλις 13 μέρες πριν το ματς, ο Βαγγέλης Χαντές σχολιάζει: «Το γεγονός ότι δεν έχει ξεκινήσει ο Αίας ακόμα προετοιμασία, μπορεί να είναι καλό γι’ αυτόν τη δεδομένη χρονική στιγμή, καθώς μπορεί να εμφανιστεί πιο φρέσκος από εμάς. Όλα θα εξαρτηθούν από τους στόχους που έχει η κάθε ομάδα και τον τρόπο που θα θέλει να δουλέψει μέσα σε αυτό το διάστημα».

Πηγή: ilianews.gr

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares