Παρασκευή, 13 Αυγούστου 2021 13:41

Από τον Χαραυγιακό στον Ηλυσιακό ο Δημήτρης Κασσιανός

Μέσω επιστολής προς το soccerlive.gr ο Δημήτρης Κασσιανός γνωστοποίησε την αποχώρηση του από την ομάδα του Χαραυγιακού μετά από 4 χρόνια υπογραμμίζοντας ότι αυτό έγινε κάτω από δύσκολες συνθήκες.

Αφού έκανε μια αποτίμηση των 4 ετών και τα όσα πέτυχε με το σύλλογο της Ηλιούπολης, στη συνέχεια αναφέρθηκε στο χρονικό της αποχώρησης του.

Ο ίδιος αναφέρει ότι κατά την αποχώρηση του, το μόνο που διεκδίκησε ήταν το δελτίο του, υπογραμμίζοντας ότι η ομάδα ζήτησε χρήματα για του παραδώσει την ελευθέρας του.

Αναλυτικά

Απο-Χαιρετισμός στον Χαραυγιακό από τον Δημήτρη Κασσιανός

Ύστερα από τέσσερα χρόνια στον σύλλογο του Χαραυγιακού και μετά από δυο δύσκολους μήνες διαπραγματεύσεων με τη διοίκηση, ανακοινώνω την οικειοθελή αποχώρηση μου από την ομάδα.

Κατά τη διάρκεια αυτών των ετών, εγώ και οι συμπαίκτες μου, σταθήκαμε αντάξιοι των περιστάσεων και βάλαμε πλάτη σε δύσκολες στιγμές για τον σύλλογο με κοινό στόχο το καλό της ομάδας. Με απόλυτη εμπιστοσύνη και σεβασμό στους ανθρώπους της ομάδας η ανανέωση και παραμονή μου στο σύλλογο ήταν «εν λευκώ» και χωρίς συγκεκριμένη χρονική διάρκεια. Όμως, το αρνητικό κλίμα που δημιουργήθηκε και κλιμακώθηκε στον προτελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος στο εσωτερικό της ομάδας, μετά από συγκρούσεις με προπονητή και διοίκηση, και ο παραγκωνισμός τριών συμπαικτών μου (2 εκ των οποίων αρχηγοί της ομάδας), οδήγησαν στην απόφαση μου να θέσω τον εαυτό μου εκτός αποστολής της ομάδας στο τελευταίο παιχνίδι. Αυτή ήταν και η αφορμή για την οριστική μου απόφαση να λήξω την συνεργασία μου με τον σύλλογο, γεγονός που γνωστοποίησα αμέσως τόσο στον προπονητή όσο και στη διοίκηση.

Κατά την αποχώρηση μου από την ομάδα το μόνο πράγμα που διεκδίκησα ήταν το δελτίο μου, ώστε να συνεχίσω να κάνω αυτό που αγαπάω από μικρό παιδί και σε ένα περιβάλλον που εγώ θα έχω επιλέξει. Μετά από αρκετά τηλεφωνήματα και κρούσεις από μεριάς μου, μου ανακοινώθηκε από τον πρόεδρο της ομάδας πως το Δ.Σ συνεδρίασε και μου δίνει δυο επιλογές, να συνεχίσω να παίζω στο Χαραυγιακό παρά την θέληση μου ή να μείνω ανενεργός ως παίχτης για δυο χρόνια, και να λάβω το δελτίο μου το καλοκαίρι του 2024! Ο εκβιαστικός τρόπος και η ειρωνεία προς το πρόσωπο μου καθώς και προς άλλους συμπαίκτες μου, χαρακτηρίζοντάς μας «κλίκα», δεν μου άφησαν περιθώρια περαιτέρω διαπραγματεύσεων. Κατέβαλα κάθε δυνατή προσπάθεια να βρω λύση, με άπειρες συζητήσεις και οχλήσεις, ακόμη και μέσω της νομικής οδού. Γνωρίζοντας τους άγραφους νόμους του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, στόχος μου ήταν εξαρχής να μην φτάσει στο ταμείο της διοίκησης του Χαραυγιακού ούτε ένα ευρώ για την εξαγορά του δελτίου μου, το οποίο έλαβε από εμένα τον ίδιο πριν τέσσερα χρόνια χωρίς καμία χρηματική επιβάρυνση για τον σύλλογο. Τελικά οι προσπάθειες μου έπεσαν στο κενό και αποχωρώ ηττημένος, ως προς αυτό το κομμάτι.

Κάνοντας ωστόσο έναν απολογισμό των τεσσάρων αυτών ετών, φεύγω από την ομάδα με ψηλά το κεφάλι για όσα προσέφερα και διατηρώντας τα ιδανικά και τις αξίες μου μέχρι το τέλος. Πάντα παρών στο γήπεδο και πάντα με προτεραιότητα την ομάδα, το φετινό παιχνίδι με το Μοσχάτο ήταν μόλις το τρίτο παιχνίδι που έχασα στη διάρκεια αυτών των τεσσάρων ετών. Όντας δεύτερος σκόρερ τη πρώτη χρονιά ανόδου της ομάδας και πρώτος επί τρία συνεχόμενα έτη, έχοντας σημειώσει αρκετά κρίσιμα γκολ και αγωνιστεί σε ορισμένες περιπτώσεις πέραν του δυνατού, επιλέγω να κρατήσω μόνο τις καλές στιγμές και βρίσκω παράλογο να υπάρχουν άνθρωποι εντός του συλλόγου που θεωρούν πως ακόμα χρωστάω κάτι στην ομάδα.

Κλείνοντας θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που με στήριξαν εντός και εκτός γηπέδου όλα αυτά τα χρόνια και δηλώνω απογοητευμένος από όσους εμπιστεύθηκα και τελικά αποδείχθηκε λάθος. Από τα λάθη μου όμως μαθαίνω και συνεχίζω πιο δυνατός, με το δελτίο μου στο χέρι κι ένα συμβόλαιο με την υπογραφή μου. Ελπίζω το νέο μου ξεκίνημα να αποδειχθεί μία σωστή επιλογή. Είμαι σίγουρος πως διαβάζοντας αυτή την ανακοίνωση κάποιοι (πρώην) συμπαίκτες μου θα ταυτιστούν κι άλλοι θα διαχωρίσουν την θέση τους. Δεν υπάρχει όμως τίποτα πιο ηχηρό από την αλήθεια!

Τέλος, θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια στον σύλλογο και να απευθύνω ένα θερμό χειροκρότημα στον κόσμο του Χαραυγιακού που κάθε Κυριακή δήλωνε παρών υποστηρίζοντας τις προσπάθειές μας.

Θέμα soccerlive I Σκάει... βόμβα με Κασσιανό ο Ηλυσιακός

Ένα-ένα συμπληρώνονται τα κομμάτια στο παζλ του έμψυχου δυναμικού ο Ηλυσιακός προκειμένου η ομάδα του Ζωγράφου να παρουσιαστεί ανταγωνιστική και έτοιμη να διεκδικήσει το πρωτάθλημα στην Α ΕΠΣΑ.

Στο πλαίσιο αυτό οι Ζωγράφιωτες πραγματοποίησαν μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση καθώς ήρθαν σε προφορική συμφωνία με τον Δημήτρη Κασσιανό. Πρόκειται για ένα από τα πιο hot ονόματα του καλοκαιριού που βρέθηκε στις λίστες κορυφαίων ομάδων από τη Γ Εθνική και από το τοπικό πρωτάθλημα ωστόσο η προσέγγιση του Ηλυσιακού ήταν τέτοια που δεν άφηνε περιθώριο στον ποδοσφαιριστή να αρνηθεί. Ο Κασσιανός με την ποιότητα του αναμένεται να βοηθήσει την ιστορική ομάδα στο ερχόμενο πρωτάθλημα αφού την προηγούμενη τετραετία ήταν το πρώτο βιολί στο Χαραυγιακό. Με την οξυδέρκεια του, την ποιότητά του και την προσωπικότητα του θα βοηθήσει σημαντικά τους κιτρινόμαυρους στο μεσοεπιθετικό κομμάτι ενώ τυγχάνει της στήριξης του Ανδρέα Μαντζούνη με τον οποίο συνεργάστηκαν στον Χαραυγιακό. Η επιτροπή ποδοσφαίρου του Ηλυσιακού δείχνει με αυτή την κίνηση έμπρακτα ότι θα ανεβάσω το επίπεδό του συλλόγου και θα παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares