Παρασκευή, 13 Αυγούστου 2021 14:17

Στον Πανελευνιακό ο Δημήτρης Βεζιρτζόγλου

Ο Πανελευσινιακός ήρθε σε συμφωνία τον έμπειρο επιθετικό Δημήτρη Βεζιρτζόγλου. Ο παίκτης βρίσκεται ήδη στην Αθήνα και αναμένεται να υπογράψει το δελτίο του απόψε το βράδυ.

Το νέο απόκτημα των 'σταχυοφόρων’ είναι 32 ετών (18/8/1988) και έχει μέχρι σήμερα πραγματοποιήσει αξιόλογη καριέρα, αγωνιζόμενος εντός και εκτός Εύβοιας, έχοντας έφεση στο σκοράρισμα. Έκανε τα πρώτα του βήματα στο ποδόσφαιρο με τον ΠΑΟ Κανήθου και ακολούθησε ο Ολυμπιακός Χαλκίδας, με τον οποίο αγωνίστηκε για πρώτη φορά σε εθνικό επίπεδο (Δ’ Εθνική) σε ηλικία 16 ετών. Στη συνέχεια έπαιξε σε Λουκίσια, ΑΟ Χαλκίς, Κύμη, Δροσιά και έπειτα επέστρεψε στον Ολυμπιακό Χαλκίδας.

Το 2014 παίρνει μεταγραφή στην Καλλιθέα (Β’ Εθνική) και στα μέσα της σεζόν μετακινείται στην Θήβα, με την οποία τη σεζόν 2015-16 κερδίζει την άνοδο στη Γ’ Εθνική. Έπειτα επέστρεψε στην Εύβοια για λογαριασμό της ΑΕΚ Χαλκίδας, όμως στο ξεκίνημα της χρονιάς μετακινείται στον ΑΟ Χαλκίς, κάνοντας με τους ‘νεραντζούρι’ πολύ καλή σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Μετά το τέλος της χρονιάς επιστρέφει στη Θήβα και στα μέσα της σεζόν μεταγράφεται στον Ερμή Κιβερίου, προλαβαίνοντας να σημειώσει 9 γκολ σε 10 συμμετοχές, πάντα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, στο οποίο τα τελευταία τέσσερα περίπου χρόνια έχει σημειώσει περισσότερα από 30 τέρματα. Τη σεζόν 2018-19 τη μοίρασε ανάμεσα σε Αιολικό και Ολυμπιάδα Οινόφυτων. Το 2020 αγωνίστηκε στην Θύελλα Καμαρίου. 

Πέρσι ξεκίνησε τη σεζόν με τον Ηρακλή Ψαχνών.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares