Πέμπτη, 26 Αυγούστου 2021 12:53

Επέστρεψε στην Προοδευτική ο Κρίσταν Πολ

Η Προοδευτική επί παρουσίας Αντώνη Αραβαντινού δείχνει τις διαθέσεις της ενόψει της νέας χρονιάς.

Χωρίς πολλά λόγια αλλά με καθημερινή δουλειά στοχεύει στην δημιουργία ενός συνόλου που θα έχει ανταγωνιστικό πρόσωπο στο ερχόμενο πρωτάθλημα και θα παρουσιάσει άκρως επιθετικό σχήμα.

Στο πλαίσιο αυτό, οι βυσσινί προχώρησαν σε ακόμη μια... βόμβα αφού μετά από μερικούς μήνες απουσίας επιστρέφει στο σύλλογο ο Κρίσταν Πολ.

Ο Πολωνός κυνηγός που είχε μετακινηθεί στην Προο πέρυσι το καλοκαίρι, αποχώρησε προς τα τέλη Οκτωβρίου για λογαριασμό του Ασπρόπυργου και το πρωτάθλημα της Football League.

Παρ' όλα αυτά η προσέγγιση της Προοδευτικής τον έκανε να απαντήσει θετικά για δεύτερη φορά και να φοράει τη βυσσινή φανέλα.

Μεταξύ άλλων ,ο Πολ έχει αγωνιστεί και σε επίπεδο europa league κάτι που σημαίνει ότι έχει όλα τις προδιαγραφές ώστε να αποτελέσει ένα εξαιρετικό δίδυμο με τον Αντώνη Κυριαζή με τον οποίο τον τελευταίο χρόνο παίζουν μαζί έχοντας ξεχωρίσει.

Όλες αυτές οι κινήσεις πιστοποιούν την διάθεση της διοίκησης να ενεργήσει με βούληση τη δημιουργία ενός συνόλου αντάξιο της ιστορίας και του μεγέθους που έχει η τεράστια Προοδευτική.

Μάλιστα, εφόσον βρεθεί κάτι αξιόλογο δεν θα πει οχι η νέα διοίκηση γεγονός που δείχνει την όρεξη που υπάρχει για την ενίσχυση του ρόστερ.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares