Παρασκευή, 27 Αυγούστου 2021 18:22

Σπουδαία προσθήκη για τον Εθνικό Πειραιά

Ο Χάρης Σάμιος θα είναι ο εκλεκτός για την επίθεση του Εθνικού Πειραιά.

Ο πρώην επιθετικός της Καλλιθέας τα βρήκε σε όλα με τον ιστορικό σύλλογο και είναι έτοιμος να φορέσει την κυανόλευκη φανέλα αφού βρέθηκε στα γραφεία του Εθνικού Πειραιά και υπέγραψε συμφωνητικό συνεργασίας.

Ο Σάμιος μετά το πέρασμα από Μαρκό, Καλλιθέα, Μαρκό και Ερμή Κορυδαλλού φιλοδοξεί να πετύχει και στον Εθνικό στο ερχόμενο πρωτάθλημα.

Το δελτίο τύπου

Το διοικητικό συμβούλιο του ΕΘΝΙΚΟΥ Ο.Φ.Π.Φ. βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή, Χαράλαμπο Σάμιο.

Η διοίκηση του συλλόγου μας, κάνοντας πράξη την υπόσχεση της για την απόκτηση ενός ικανότατου κυνηγού που θα αναλάβει να σηκώσει το δύσκολο φορτίο του σκοραρίσματος ήρθε σε συμφωνία με τον σπουδαίο επιθετικό ο οποίος αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά τον Εθνικό στο ερχόμενο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Προηγούμενος σταθμός της καριέρας του ήταν η ομάδα της Καλλιθέας και το πρωτάθλημα της Football League ενώ τα προηγούμενα χρόνια διέγραψε μια λαμπρή πορεία, πετυχαίνοντας κρίσιμα και αρκετά τέρματα.

Συγκεκριμένα, πριν από δυο σεζόν αναδείχθηκε δεύτερος σκόρερ σε ολόκληρη την Γ' Εθνική πετυχαίνοντας 19 γκολ με τη φανέλα της Μαρκό στον 7ο όμιλο.

Τη σεζόν 2018-2019 πανηγύρισε την άνοδο με τη φανέλα του Ιωνικού έχοντας σημαντική συνεισφορά ενώ έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του και στον Ερμή Κορυδαλλού.

Καλωσορίζουμε τον Χαράλαμπο Σάμιο και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν με πολλά γκολ.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares