Σάββατο, 28 Αυγούστου 2021 23:09

Πρόκριση με Ασημελλή για τον Αίαντα Σαλαμίνας

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ασημελλή, ο Αίας Σαλαμίνας πέρασε από το Ατσαλένιο επικρατώντας του Πόρου Ηρακλείου με 4-3 στη ρώσικη ρουλέτα των πέναλτι (0-0 κ.δ.) και πήρε την πρόκριση για τη δεύτερη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας!

Οι γηπεδούχοι έκαναν δυναμική αρχή με τον Μπίσα να είναι ο πιο απειλητικός παίκτης, όμως ο Βύρης ήταν εκείνος που στο 21’ τράνταξε τα δοκάρια τους με ωραίο σουτ. Οι δυο ομάδες συνέχισαν σε υψηλό τέμπο χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες απέναντι στους τερματοφύλακες, Παναγιώτου και Ασημελλή, οι οποίοι ήταν σε εξαιρετική κατάσταση, σταματώντας τους Νταουτάι και Καστελλιανάκη-Πήλιο αντίστοιχα.

Νέο «ΣΤΟΠ» δέχθηκε ο Ράπτης στο 64’ από τον πορτιέρε του Αίαντα, ενώ στο 72’ ο Πόρος ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του Πήλιου. Ίδια παράπονα και στο 29’ σε μαρκάρισμα πάνω στον Μπίσα, αλλά ο Κρητικός ρέφερι Μόσχου έδειξε τη συνέχεια. Το μηδέν δεν άλλαξε τελικά και ο αγώνας οδηγήθηκε στην ημίωρη παράταση.

Ο Ασημελλής σταμάτησε και πάλι τον Καστελλιανάκη στο 95’, στην κορυφαία φάση του έξτρα χρόνου. Στο 107’ ο Μπανούσης είδε απευθείας την κόκκινη κάρτα διότι ανέτρεψε τον Πήλιο (φάουλ) την ώρα που έβγαινε τετ α τετ με την εστία των «κυανόλευκων». Η αριθμητική ισορροπία άλλαξε, όμως σκορ δεν σημειώθηκε και έτσι οι δυο ομάδες έλυσαν τις διαφορές τους στη διαδικασία των πέναλτι.

ΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ:
Ζαφειρίδης και 0-1
Ράπτης και ΑΟΥΤ
Τζαφέρι και ΑΠΟΚΡΟΥΣΗ Παναγιώτου
Πήλιος και 1-1
Λιάτος και 1-2
Παγώνης και 2-2
Νταουτάι και 2-3
Καστελλιανάκης και 3-3
Κατίδης και 3-4
Νάκας και ΑΠΟΚΡΟΥΣΗ Ασημελλή

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Μόσχου Δ. (Λασιθίου), Καφεσάκης Ε. (Λασιθίου) - Μπιμπάκης Α. (Αθηνών).

ΠΟΡΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (Ανδρέας Σκέντζος): Παναγιώτου, Παγώνης, Νάκας, Πανάγου, Παπαδομιχελάκης, Μπάμπης, Πήλιος, Περογαμβράκης (106’ Αριστεινίδης), Καστελλιανάκης, Ράπτης, Μπίσα (58′ Κουτσογιαννάκης).

ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ (Δημήτρης Καλύκας): Ασημελλής, Τζαφέρι, Λιάτος, Μεγαλοοικονόμου (82’ λ.τρ. Κουπετώρης), Μπανούσης, Ζαφειρίδης, Μπέκος, Κατίδης, Νταουτάι, Σαρηγιάννης (101’ Παλούκης), Βύρης (119’ Δούλος).

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares