Δευτέρα, 30 Αυγούστου 2021 00:03

Άνετη πρόκριση για Ηλιούπολη

Εύκολο απόγευμα είχε η Ηλιούπολη, η οποία, με πρωταγωνιστή τον Κράσι, συνέτριψεμε 4-0 στην έδρα της τον Αία Γαστούνης και πέρασε εύκολα στο Β’ γύρο του Κυπέλλου Ελλάδος

Να περάσει ο επόμενος!

Η Ηλιούπολη παίζοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο κατάφερε να κερδίσει με το επιβλητικό 4-0 τον Αία Γαστούνης και να περάσει στην επόμενη φάση σαν… αέρας.

Η ομάδα του Βαγγέλη Χαντέ, μπήκε πολύ δυνατά στην αναμέτρηση και μόλις στο 5ο λεπτό σπατάλησε την πρώτη ευκαιρία με κεφαλιά του Τσατσαρή που πέρασε άουτ, ενώ 2 λεπτά αργότερα ο Κράσι με προβολή, σημάδεψε το δοκάρι του Μπακάλη.

Αυτή η ορμή αργά ή γρήγορα θα μετουσιώνονταν σε γκολ και αυτό επιβεβαιώθηκε στο 16ο λεπτό, όταν έπειτα από πολύ όμορφη εκτέλεση κόρνερ του Ζέλο, ο Κράσι πήρε την κεφαλιά και άνοιξε το σκορ για την Ηλιούπολη.

Η Ηλιούπολη από εκεί και έπειτα κράτησε τη μπάλα, δίχως όμως να καταφέρει για πολλή ώρα να δημιουργήσει φάσεις, με το ρυθμό να πέφτει μοιραία και λόγω της ζέστης.

Το cooling break βοήθησε τους γηπεδούχους, οι οποίοι μετά το πρώτο μισάωρο πήραν ξανά τα πάνω τους και αφού έχασαν μία καλή ευκαιρία με τον Ζέλο, στιγμές πριν την ανάπαυλα ο Κράσι με ωραίο γυριστό σουτ διπλασίασε τα τέρματα της Ηλιούπολης και σφράγισε ουσιαστικά την πρόκριση από το πρώτο 45λεπτο.

Το δεύτερο μέρος είχε πειρισσότερο διαδικαστικό χαρακτήρα με τους γηπεδούχους να… κάνουν ό,τι θέλουν μέσα στο γήπεδο, όμως να εμφανίζονται ιδιαίτερα φλύαροι στην τελικοί προσπάθεια.

Αξιοσημείωτο είναι πως στο 54’ ο ο Ντινιωτάκης βγήκε φάτσα με τον Μπακάλη, όμως δεν σημάδεψε σε καμία γωνία, στέλνοντας τη μπάλα πάνω στον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, ο οποίος κράτησε το σκορ στο 2-0, ενώ στο 61’ ο Σάμιος δεν κατάφερε να νικήσει τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων από την άσπρη βούλα.

Από εκεί και έπειτα άρχισαν οι αλλαγές των δύο ομάδων και ο ρυθμός έπεσε αισθητά.

Αυτό βέβαια δεν πτόησε τους γηπεδούχους από το να σπαταλήσουν ακόμη δύο καλές ευκαιρίες με τον Ντινιωτάκη και να διαμορφώσουν το τελικό 4-0 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ταβάρες στο 87' και κεφαλιά του Τσατσαρή στο 90+1

Ηλιούπολη (Ευάγγελος Χαντές): Λέτσο, Πολίτης, Γάγγος, Τσατσαρής, Ρέτζο (69’ Παπαγιαννόπουλος), Μαλάι, Γεμιστός (65’ Λάμπη), Σάμιος (65’ Τόσκα), Κράσι (65’ Ταβάρες), Ζέλο (82' Δωματιώτης), Ντινιωτάκης

Αίας Γαστούνης: Μπακάλης, Στάμης, Βασιλικόπουλος, Παπαχρηστόπουλος, Βάτσης, Ρούνης, Σταθάτος (74’ Δουλαβέρης), Δούλος, Αντρέου (66’ Βράπι), Καράμπελας, Καρδάρης

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares