Τετάρτη, 01 Σεπτεμβρίου 2021 22:47

Νέα «βόμβα» η Ηλιούπολη με τον Κρητικό (pic)

Στην Ηλιούπολη η επιτροπή ποδοσφαίρου της ομάδας στέλνει καθημερινά τα δικά της μηνύματα αναφορικά με τους στόχους της ομάδας.

Ενισχύοντας το ρόστερ του συλλόγου με έμπειρους ποδοσφαιριστές προσπαθεί να δώσει στο τεχνικό επιτελείο τις καλύτερες δυνατές λύσεις προκειμένου ο Βαγγέλης Χαντές να έχει ένα... οπλοστάσιο πρώτης γραμμής.

Έτσι λοιπόν η διοίκηση του Ήλιου ήρθε σε συμφωνία με ακόμη έναν σπουδαίο αμυντικό που αναμένεται μαζί με τον Δημήτρη Τσατσαρή να δημιουργήσουν ένα σπουδαίο κεντρικό δίδυμο που θα ανεβάζει το επίπεδο του συλλόγου.

Συγκεκριμένα, υπό τις οδηγίες του Βαγγέλη Χαντέ θα προπονείται από εδώ και στο εξής ο 29χρονος στόπερ, Γιώργος Κρητικός.

Ο υψηλόσωμος άσος που τα τελευταία πανηγύρισε δυο άνοδους με τη φανέλα της Καλλιθέας όντας από τους καλύτερους παίκτες βρέθηκε στα γραφεία της Ηλιούπολης και υπέγραψε το νέο συμφωνητικό συνεργασίας.

Για πολλά χρόνια, ο Κρήτι ήταν ο βασικός αμυντικός στην οπισθοφυλακή του Ιωνικού ενώ μεταξύ άλλων έχει περάσει από ΠΑΟ Ρουφ, Ατρόμητο Πειραιά, Ιωνικό, Εθνικό και Διαγόρα Ρόδου.

Το δελτίο τύπου

Ο Γ.Σ Ηλιούπολης ανακοινώνει την απόκτηση του 29χρονου κεντρικού αμυντικού Γιώργου Κρητικού.

Ο έμπειρος στόπερ, είναι γεννημένος στις 24/8/1992 και έχει πλούσια εμπειρία και παραστάσεις από ομάδες όπως το Ρουφ, ο Ατρόμητος Πειραιά, ο Ιωνικός, ο Εθνικός Πειραιά, ο Διαγόρας Ρόδου και η Καλλιθέα.

Ευχόμαστε στον Γιώργο καλή αγωνιστική σεζόν με τη φανέλα του Γ.Σ Ηλιούπολης.

kara

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares