Τετάρτη, 01 Σεπτεμβρίου 2021 22:56

Δήλωση Μαραγκουδάκη για το «διαζύγιο» με τον Χαραυγιακό

Μέσω δήλωσης στο soccerlive.gr αναφέρθηκε στο διαζύγιο του με τον Χαραυγιακού λίγες ημέρας μετά την αποχώρηση του από την ομάδα

Μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης μου από τον Χαραυγιακό θεωρώ σημαντικό να ειπωθούν κάποια πράγματα για να αποκατασταθεί η αλήθεια. Αρχικά, μετά από άκαρπες συνομιλίες δύο μηνών και έντονες πιέσεις από μεριάς μου, ο πρόεδρος δέχτηκε να μου δώσει το δελτίο. Ακόμα και αυτό, ενώ είχαμε συμφωνήσει στις 25/8 συνάντηση για να πάρω το δελτίο στα χέρια μου, ο πρόεδρος έβαλε έναν ακόμα “όρο” για να με αφήσει ελεύθερο. Να βγάλω μία ανακοίνωση στην οποία θα ευχαριστώ αυτόν και την ομάδα για τη συνεργασία που είχαμε. Ο λόγος ήταν, όπως μου είπε, τα τελευταία περιστατικά και οι ανακοινώσεις άλλων παικτών, τα οποία τον είχαν φέρει σε δύσκολη θέση απέναντι στους φιλάθλους της ομάδας. Δεν μου άφησε κανένα περιθώριο, λέγοντας μου πως χωρίς αυτή δε θα μπορούσα να πάρω το δελτίο μου. Δέχτηκα να το κάνω, έχοντας αποφασίσει ήδη να βγάλω την παρούσα ανακοίνωση για να περιγράψω την πραγματικότητα.

Τέσσερα χρόνια στην ομάδα και όντας ένας εκ των αρχηγών της, από τις 5/6 και μία μέρα πριν το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς, τέθηκα εκτός ομάδας μαζί με άλλους δύο συμπαίκτες. Συγκεκριμένα, δύο μέρες μετά τον προτελευταίο αγώνα, ενημερώθηκα ότι είμαι εκτός ομάδας τηλεφωνικά, λόγω αντιπαράθεσης με προπονητή και διοίκηση μπροστά σε όλη την ομάδα, και με την απαίτηση να ενημερώσω τους άλλους δύο συμπαίκτες ότι δεν θα συμμετέχουν λόγω παρόμοιας συμπεριφοράς. Από την στιγμή εκείνη και για ένα μήνα δεν υπήρχε καμία επικοινωνία με την ομάδα. Όταν κατόρθωσα να μιλήσω με την διοίκηση, ήταν αρνητικοί στο να μου δοθεί το δελτίο χωρίς αποζημίωση παρότι ήμουν εκτός ομάδας και έχοντας την πρόθεση να χαρίσω τα δεδουλευμένα. Εν τέλει η διοίκηση συμφώνησε να μου δώσει το δελτίο μου πριν λίγες μέρες απαιτώντας να μην πάω σε άλλη ομάδα της Αθήνας χωρίς να λάβουν κάποια χρήματα και να βγάλω την ευχαριστήρια ανακοίνωση που ανέφερα παραπάνω.

Κλείνοντας και βγάζοντας ένα συμπέρασμα απ’όλα αυτά, θεωρώ αυτονόητο κάθε ποδοσφαιριστής να επιλέγει ελεύθερα το περιβάλλον στο οποίο θέλει να αγωνίζεται και να μην εκβιάζεται από καμία διοίκηση. Είμαι περήφανος για την στάση που κράτησα με τους συμπαίκτες μου, η οποία οδήγησε στην “τιμωρία” μας και την αποπομπή μας από την ομάδα. Ότι έκανα το έκανα σκεπτόμενος τους συμπαίκτες μου, την ομάδα και τους φιλάθλους του Χαραυγιακού.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares