Κυριακή, 05 Σεπτεμβρίου 2021 20:35

Πρόκριση στην επόμενη φάση για ΠΟΑ

Μπορεί να… καρδιοχτύπησε στο φινάλε, όμως ο ΠΟΑ κατάφερε να επικρατήσει 3-2 του ΑΟ Πυλίου από την Κω και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος

 

Το 3-0 της ομάδας του Ατσαλένιου, έκαναν 3-2 οι φιλοξενούμενοι στο φινάλε, με τον ΠΟΑ να παίζει και με παίχτη λιγότερο από το 81’.

gransport.gr
Σ’ ένα κακό ποιοτικά πρώτο μέρος, ο ΠΟΑ ήταν σαφώς ανώτερος του αντιπάλου του και κατάφερε να σημειώσει δύο τέρματα που του έδωσαν σαφέστατο προβάδισμα. Τα συνεχόμενα φάουλ και οι δυνατές μονομαχίες στο πρώτο μέρος, δεν επέτρεπαν στις δύο ομάδες να γίνουν δημιουργικές με εξαίρεση ένα καλό 10λέπτο μεταξύ του 10’ και του 20ου λεπτού, όταν και ο ΠΟΑ βρήκε και το πρώτο γκολ στο παιχνίδι.


Αρχικά, η πρώτη καλή στιγμή καταγράφηκε μόλις στο 3’ με τον Φώτη Καϊμακαμούδη να σουτάρει αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 15’, μετά από ατομική ενέργεια του Μιγκέλ Ολιβέιρα από τα δεξιά, βρήκε χώρο, έβγαλε την σέντρα στο δεύτερο δοκάρι, εκεί όπου ο Φώτης Καϊμακαμούδης με κεφαλιά, «νίκησε» τον Τοπούζλη, κάνοντας το 1-0 για τους Ατσαλενιώτες.

Ένα λεπτό αργότερα, ο Πλατέλλας με σέντρα βρήκε ωραία τον Δρόσο και αυτός με σουτ, απείλησε αλλά ευτυχώς για τον ΠΟΑ, η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 19’ και πάλι με τον Δρόσο, η ομάδα της Κω, προσπάθησε να ισοφαρίσει, όμως ο Σαμουηλίδης με προβολή, κόντραρε το σουτ του παίκτη του ΑΟ Πυλί, στέλνοντας την μπάλα κόρνερ.


Στο 33’ ένα σουτ του Δεληζανού, πέρασε η μπάλα άουτ, ενώ στο 37’ ο ΠΟΑ πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων στο παιχνίδι, μετά από εξαιρετική κάθετη πάσα του Μεϊρέλες προς τον Ολιβέιρα, ο Πορτογάλος βρέθηκε σε καλή θέση, απέφυγε τον τερματοφύλακα και δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 2-0. ΤΟ πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με μία απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γεωργιάδη από καλή θέση, όμως η μπάλα πέρασε άουτ, χωρίς να ανησυχήσει τον Γιαγκιόζη.

Στην επανάληψη, μόλις στο 49’ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με τον Βακράκο, όμως στο 53΄ ο Σένκα ανατράπηκε μέσα στη περιοχή και ο Πατινιώτης εκτέλεσε εύστοχα την εσχάτη των ποινών, διαμορφώνοντας το 3-0 και «σφραγίζοντας» τη νίκη και την πρόκριση. Στο 64’ ο Ολιβέιρα βγήκε σε πλάγια θέση και πλάσαρε αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 74’ και στο 75’ σε φάουλ και σουτ των Μαργαρίτη-Βακράκου αντίστοιχα, ο Γιαγκιόζης απομάκρυνε σε κόρνερ, διατηρώντας ανέπαφη την εστία του.


Με την συμπλήρωση 80 λεπτών παιχνιδιού, ο Ηλιόπουλος μείωσε σε 3-1 για την ομάδα της Κω, ενώ ένα λεπτό αργότερα, ο ίδιος, έφτασε κοντά στο 3-2 αλλά ευτυχώς για τον ΠΟΑ, αστόχησε. Στο 81’ ο ΠΟΑ έμεινε με δέκα παίκτες, έπειτα από αποβολή του Μανώλη Ρουμπάκη με δεύτερη κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα πάνω στον Δρόσο. Στο 87’ με αυτογκολ του Σαμουηλίδη, ο ΑΟ Πυλί έκανε το 3-2 και έβαλε δύσκολα στον ΠΟΑ στο φινάλε.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:


ΠΟΑ: Γιαγκιόζης, Σαμουηλίδης, Ρουμπάκης, Τσιρούδης(46′ Βοργιάς), Σένκα(80′ Χατζηανδρέου), Καϊμακαμούδης(86′ Γιαλυτάκης), Κερμενίδης, Ολιβέιρα, Μειρέλες, Πατινιώτης, Αννιτσάκης

Στον πάγκο έμειναν οι: Λέλεκας, Νηστικάκης, Αμπατζής, Λίλος

ΑΟ Πυλίου: Τοπούζλης, Πλατέλλας, Δεληζάνος(46′ λ.τ. Χατζησουλεϊμάν), Χατζηβασίλης(73′ Κότζα), Μπριλάκης, Πης(46′ Βακράκος), Γεωργιάδης, Χατζηδημητρίου(55′ Μαργαρίτης), Παπαγεωργίου(32′ λ.τ. Χατζηφούντας), Ηλιόπουλος, Δρόσος

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares