Κυριακή, 12 Σεπτεμβρίου 2021 11:20

Στον Αίαντα Σαλαμίνας ο Τόνι Σταυράτης

Ο «ΚΟΜΑΝΤΟ» επέστρεψε σπιτι του για να ολοκληρώσει την πολυετή θητεία του στην ομάδα της καρδιάς του !

Τα παπούτσια θα κρεμαστούν στο «σπιτι» του ….

 Δυο λόγια :

Την αγωνιστική περίοδο 2007 – 2008 έρχεται με Μεταγραφή και για μια σεζόν, στον ΑΙΑΝΤΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ, με την Ομάδα να συμμετέχει στο Πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, και έχοντας Πρόεδρο τον κ. Αν. Λουκά & Προπονητές τους κ.κ. Δ. Σπανό – Η. Φυντάνη - Β. Λαϊβερά – Ν. Σοκολάκη.

Στην συνέχεια ακολούθησε η επιστροφή του Τόνυ στον Αίαντα τα Χριστούγεννα του 2013, όπου η Ομάδα μετά από αγωνιστικές τιμωρίες και πάμπολλα προβλήματα, συμμετείχε στο Πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας Ε.Π.Σ. Πειραιά, όπου και βοήθησε τα μέγιστα τον Αίαντα, και να πανηγυρίσουμε την Άνοδο στην Α΄ Κατηγορία.

Ακολουθεί Μεταγραφή του Τόνυ στον ιστορικό ΄΄Π.Α.Σ. ΚΟΡΙΝΘΟΣ΄΄, και επιστροφή του στον Αίαντα την σεζόν 2016-2017 με την Ομάδα να συμμετέχει στο Πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας Ε.Π.Σ. Πειραιά έχοντας Προέδρους τους κ.κ. Δ. Παπαδημητρίου & Η. Νάννο και Προπονητή τον κο Στάθη Φουρίκη, όπου και αυτήν την χρονιά πανηγυρίσουμε την Άνοδο στην Α΄ Κατηγορία. Τελευταία σεζόν που αγωνίστηκε ο Τόνυ στην Ομάδα ήταν την περίοδο 2017-2018 όπου αγωνίστηκε μέχρι και τα Χριστούγεννα του 2017, ενώ έχει αγωνιστεί στην ποδοσφαιρική του καριέρα, και στις Ομάδες Εθνικός Πειραιά, Αμπελακιακός & Σαλαμινομάχοι

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares