Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου 2021 08:16

Πρόκριση στο 93' για την Προοδευτική [vid]

Με συγκλονιστικό τρόπο προκρίθηκε η Προοδευτική στην τρίτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Παύλος Μακρυγιάννης έφυγε στην πλάτη της άμυνας και σκόραρε για το «χρυσό» 2-1 στο 90+3’ κόντρα στον αξιόμαχο Άρη Σκάλας. Πάντως, το γκολ ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων, καθώς ο επόπτης Λυκομήτρος έδειξε γκολ την ώρα που οι φιλοξενούμενοι υποστήριζαν ότι ο Κουρτέσης πρόλαβε την μπάλα πάνω στην γραμμή. Μάλιστα, ο ακραίος μπακ των Λακώνων αποβλήθηκε με δυο κίτρινες κάρτες για τις διαμαρτυρίες.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ματς και στο 15’ είχαν δοκάρι με έξυπνο σουτ του Πολ. Στο 20’ ο Δημακάκος απείλησε τον Ζιάρα, ο οποίος ένα λεπτό αργότερα σταμάτησε και την κεφαλιά του Βοσνακίδη. Από την άλλη μεριά, οι «πράσινοι» έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Γουόρντεν στο 44’ να μην πλασάρει καλά τον Χαλκίδη.

Επιστρέφοντας από τα αποδυτήρια, ο Άρης μπήκε δυνατά και ο Μανωλάκος στο 52’ «τέντωσε» τον Χαλκίδη που παραχώρησε κόρνερ. Στην εκτέλεση του, ο διαιτητής σφύριξε πέναλτι για χέρι και ο Σταμόγιαννος άνοιξε το σκορ από την «άσπρη βούλα» στο 54’.

Στο 71’ η πίεση της ομάδας του Δημήτρη Αρναούτη απέδωσε καρπούς, με τον Τσαφταρίδη να ισοφαρίζει σε 1-1 ύστερα από ωραία συρτή πάσα του Αλεξίου. Στο 87’ ακυρώθηκε, οριακά, η κεφαλιά-γκολ του Τσιάβου και στο 90+1’ ο Μακρυγιάννης είδε την μπάλα να περνά για λίγο άουτ.

Δυο λεπτά αργότερα, εκείνος έδωσε τη λύση με ένα γκολ (αμφιλεγόμενο, δύσκολη φάση) και πνίγηκε στις αγκαλιές των συμπαικτών του για το «λυτρωτικό» 2-1!

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ανδρικόπουλος Ι. (Κυκλάδων), Παπαδόπουλος Π. (Κιλκίς) - Λυκομήτρος Ε. (Αργολίδας)

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Δημήτρης Αρναούτης): Χαλκίδης, Αλεξίου, Δημακάκος (79’ Στεφανής), Μπιταξής (63’ Τσιάβος), Βοσνακίδης, Μεγαρίτης, Τσαφταρίδης, Θεοδωρίδης, Πολ, Μακρίδης (72’ Πατσατζόγλου), Νομικός Π. (46’ Μακρυγιάννης).

ΑΡΗΣ ΣΚΑΛΑΣ (Γιώργος Μπένος): Ζιάρας, Κουρτέσης, Μπινιώρης, Χρήστου, Ζορμπάς, Σταμόγιαννος, Μιχελάκος, Καρμοίρης (72’ Πανταζής), Μανωλάκος, Σαμπατάκος, Γουόρντεν (79’ Σαραντόπουλος).

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares