Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου 2021 23:42

Θύελλα Ραφήνας: Φιλική νίκη κόντρα στην ΑΕ Χαλανδρίου

Την τρίτη της νίκη στα φιλικά προετοιμασίας της πήρε η Θύελλα Ραφήνας, επικρατώντας με 2-0 επί της Α.Ε. Χαλανδρίου, την Κυριακή (12/9), στο «Παναγιώτης Σκούφος».

Οι περσινοί πρωταθλητές της Γ’ Εθνικής είχαν το πάνω χέρι στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, ενώ δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα από τους φιλοξενούμενους.

Μάλιστα, η Θύελλα είχε 3-4 καλές στιγμές για να ανοίξει το σκορ στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο η ομάδα του Νίκου Μεσολόγγη δεν κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα.

Αντίθετα, στην επανάληψη οι «λιγνιτωρύχοι» ευτύχησαν να προηγηθούν με σουτ του Δημητρίου μέσα από την περιοχή για το 1-0.

Το τελικό 2-0 διαμόρφωσε ο Παναγιώτου, που μπήκε στο ματς ως αλλαγή, κλέβοντας την μπάλα από τον αντίπαλο γκολκίπερ και στέλνοντας την στο βάθος της εστίας της ομάδας του Χαλανδρίου.
Στο μεταξύ, πριν από την αναμέτρηση τελέσθηκε και ο ετήσιος αγιασμός της ομάδας μας εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου παρουσία των μελών του Δ.Σ.

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Νίκος Μεσολόγγης): Πρίφτης, Μαργέτης, Νταλάκας, Ανδρίκος, Μαντζώρος, Μαρτίνος, Ντόσκας, Δημητρίου, Παπαδόπουλος, Δρόσης.

Έπαιξαν και οι Κεφαλωνίτης, Σαντίκου, Σχουλής, Πιέτρι, Παναγιώτου, Μπαριτάκης και Σουλτανίδης.

ΑΕ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (Νόντας Κουτρομάνμος) Μητσόπουλος, Καρδάμης, Φουκούλης, Τζιόλας, Τζαβίδας, Μπουραζάς, Φελέκης, Γεωργουδάκης, Σπανός, Αλεξανδράκης, Κατσιούλης

Έπαιξαν ακόμη οι Κανελλόπουλος, Φλέγκας, Φωτούχος, Ντουμαρας, Τσιρβούλης.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares