Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2021 16:59

Αιολικός: Δυνατό τεστ με ΑΕΚ Β'

Ένα αρκετά ενδιαφέρον φιλικό παιχνίδι θα δώσει το απόγευμα του Σαββάτου ο Αιολικός, στις τάξεις του οποίου εντείνεται η προετοιμασία ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής.

Οι νησιώτες θα υποδεχθούν στις 16:30 στον «Ταρλά» την ομάδα Β' της ΑΕΚ, που θα πάρει μέρος στη νέα Super League 2. Μάλιστα, η ομάδα της Μυτιλήνης προχώρησε σε ανακοίνωση, δίνοντας μία σειρά από πληροφορίες στους φιλάθλους του νησιού και γνωστοποιώντας πως θα ανοίξει θύρα και για τους Ενωσίτες. Αναλυτικά:

«Η διοίκηση του ΑΕΠΣ Αιολικός ανακοινώνει ότι η προπώληση των εισιτηρίων του φιλικού αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΚ Β’, το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου και ώρα 16:30 στο Στάδιο Μυτιλήνης, γίνεται από τα εξής σημεία:

ΜΙΚΡΟ (Ε. Βοστάνη 1)
INDUSTRY9 (Ελευθερίου Βενιζέλου 23)
ΟΠΑΠ STORE ΒΟΥΡΓΟΥΤΖΗ (Ελευθερίου Βενιζέλου 20)
ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΑΜ (Π. Κουντουριώτου 49)
Σύνδεσμοι Φιλάθλων ΑΕΚ
Τα μέλη του ΔΣ
Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής

13€ Σκεπαστή εξέδρα
10€ Άσπρα καθίσματα
7€ Μαθητικό (14-17 ετών), φοιτητικό & ανέργων (με την επίδειξη ανάλογου πάσο)
Η διαδικασία που θα ακολουθηθεί για την είσοδο των φιλάθλων στο Στάδιο Μυτιλήνης είναι η ακόλουθη:

Οι φίλοι της ΑΕΚ, που θα έρθουν οργανωμένα στο Στάδιο, θα εισέλθουν από τη Θύρα 2 (επί της Π. Βοστάνη) στις 14:30.
Οι υπόλοιποι φίλαθλοι θα εισέρχονται από την κεντρική είσοδο, η οποία θα ανοίξει στις 15:00.
Απαραίτητη είναι η προσκόμιση πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης, με ταυτόχρονη επίδειξη ενός εκ των αστυνομικής ταυτότητας, διαβατηρίου, διπλώματος οδήγησης ή άλλου αποδεικτικού εγγράφου, μαζί με το εισιτήριο του αγώνα (δεν ισχύουν οι κάρτες διαρκείας στα φιλικά).
Για τα παιδιά ηλικίας έως 12 ετών απαραίτητη είναι η προσκόμιση αρνητικού Self Test, συνοδεία ενηλίκου.
Τα παιδιά 13-17 ετών πρέπει να προσκομίσουν αρνητικό PCR Test (72 ωρών) ή Rapid Test (48 ωρών).
Συνίσταται η έγκαιρη προσέλευση στο Στάδιο, με υπομονή και συνεργασία στους απαραίτητους ελέγχους κατά την τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου.
Οι εκπρόσωποι του Τύπου θα πρέπει να αποστείλουν εγγράφως αίτημα διαπίστευσης στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., μέχρι την Παρασκευή 24/9, γνωστοποιώντας το Μέσο που εκπροσωπούν. Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων, επιτρέπεται μόνο ένας εκπρόσωπος ανά Μέσο, πλην των τηλεοπτικών σταθμών που μπορούν να έχουν και δεύτερο εκπρόσωπο. Η είσοδος τους θα γίνει από την κεντρική είσοδο, όπου θα υπάρχει ονομαστική λίστα διαπιστευμένων και θα γίνεται έλεγχος ταυτοπροσωπίας, πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης.
Υπενθυμίζουμε ότι η αίθουσα Τύπου του Σταδίου Μυτιλήνης δεν θα λειτουργήσει εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων για την προστασία από τον κορονοϊό».

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares