Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου 2021 11:15

Χριστόπουλος: «Περιμένω να είμαστε έτοιμοι στην 4η με 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος»

Την πραγματοποίηση ορισμένων μεταγραφικών ενεργειών ακόμα για την κάλυψη των κενών που υπάρχουν προανήγγειλε ο Τάκης Χριστόπουλος στο Κερατσίνι, επαναλαμβάνοντας στο Soccerlive πως η ομάδα του θα είναι έτοιμη μετά την 4η αγωνιστική του Πρωταθλήματος.

«Από το πρώτο φιλικό που παίξαμε με τη Θύελλα μέχρι και σήμερα, έχουμε δει τις ελλείψεις μας. Ορισμένες θα τις καλύψουμε με την προσθήκη στόπερ ή αμυντικού χαφ και οπωσδήποτε ένος φορ περιοχής, για να είμαστε ακόμα πιο έτοιμοι. Έχω τονίσει ότι περιμένω να είμαστε έτοιμοι στην 4η με 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος» σχολίασε ο 62χρονος προπονητής και συμπλήρωσε σχετικά με την παρουσία της ομάδας του στο Κύπελλο Ελλάδος, που παύθηκε στη δεύτερη φάση: «Στον πρώτο γύρο περάσαμε από την Ιεράπετρα αποκλείοντας την Αναγέννηση, όμως στο δεύτερο γύρο με τον Εθνικό αντιμετωπίσαμε ένα πρόβλημα με τους τερματοφύλακες, χωρίς να θέλω να φανεί ως δικαιολογία. Πιστεύω, όμως, ότι με την αποκτηση του Φλώρου, το πρόβλημα έχει λυθεί».

Τέλος, ο Τ. Χριστόπουλος αναφέρθηκε στον επικείμενο καταρτισμό των ομίλων, στέλνοντας το δικό του μήνυμα: «Περιμένουμε με αγωνία να δούμε σε ποιον όμιλο θα τοποθετηθούμε. Πρέπει να υπάρξει ισονομία και να μοιραστούν δίκαια οι μετακινήσεις, για να μην επιβαρυνθούν κάποιες ομάδες με περισσότερα έξοδα».

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares