Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2021 16:31

Καραδήμος: «Δεν... λέει κάτι το αποτέλεσμα, το σημαντικό είναι ότι ήρθε μέσα πολύ καλή εμφάνιση»

Το αποτέλεσμα στο τελευταίο τεστ πριν την έναρξη του πρωταθλήματος ήταν νικηφόρο για τον Φωστήρα, ο οποίος επιβλήθηκε του Εθνικού στο «Σπ. Γιαλαμπίδης» με σκορ 3-1.

Το σημαντικότερο, όμως, για τους κιτρινόμαυρους είναι πως αυτή η νίκη ήρθε μέσα από καλή εμφάνιση. Αυτό υπογράμμισε και ο Λουκάς Καραδήμος, σε σχόλιό του στο Soccerlive. «Την κατάλληλη στιγμή δείξαμε το πρόσωπο που θέλουμε να έχουμε. Θεωρώ πως είμαστε έτοιμοι γα την πρεμιέρα» τόνισε ο 47χρονος προπονητής και πρόσθεσε τον κύριο λόγο για τον οποίο αισθάνεται ικανοποιημένος: «Δεν... λέει κάτι το αποτέλεσμα. Το σημαντικό είναι ότι ήρθε μέσα πολύ καλή εμφάνιση. Δεν κοιτάζω τα αποτελέσματα, αλλά τη βελτίωση κάποιων παιδιών που είχαν έρθει από τραυματισμούς και έχουν ενσωματωθεί στην ομάδα».

Στο φιλικό της Κυριακής για την ομάδα του Ταύρου σκόραραν οι Καζβιρόπουλος, Μπουσβίμπα, και Δηλαβέρης. Ο Φωστήρας παρατάχθηκε ως εξής: Μποτωνάκης, Ιωαννίδης, Χριστοφιλέας, Τσουβαλτσίδης, Πεχλιβανίδης, Κασνέτσι, Σταύρου, Τσιώλης, Καζβιρόπουλος, Μπουσβίμπα, Μπερνιδάκης. Αγωνίστηκαν, επίσης, οι Πίσσας, Δηλαβέρης, Καρυτινός, Αρβανίτης, Κουλούρης.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares