Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2021 16:33

Παπαματθαιάκης: «Η προσοχή μας είναι στραμμένη στο Κερατσίνι»

Με την εβδομάδα που μπήκε, ουσιαστικά αρχίζει και η προετοιμασία του Αιολικού για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος στον 6ο όμιλο.

Το μυαλό όλων στη Μυτιλήνη βρίσκεται στο παιχνίδι με το Κερατσίνι, με τον Μανόλη Παπαματθαιάκη να εξηγεί μέσω του Soccerlive τις δυσκολίες που κρύβει η πρεμιέρα. «Από την εμπειρία μου και μόνο θα πω ότι ειδικά στις πρεμιέρες δεν υπάρχουν ούτε εύκολα ή δύσκολα παιχνίδια, ούτε εντός ή εκτός έδρας. Θα παίξουμε με έναν αντίπαλο που ξέρει καλά τη Γ' Εθνική, όμως ανεξαρτήτως της ομάδας που θα είχαμε απέναντί μας, πρέπει να κάνουμε το χρέος μας. Έχει παγίδες και δυσκολίες το παιχνίδι, όμως παίζουμε στην έδρα μας και θέλουμε να ξεκινήσουμε με τον καλύτερο τρόπο σε αυτό το πρωτάθλημα» σημείωσε ο έμπειρος προπονητής και συμπλήρωσε: «Όπως καταλαβαίνετε, όλη η προσοχή μας είναι στραμμένη μόνο εκεί. Εκεί θα επικεντρωθούμε όλη την εβδομάδα και αυτό το παιχνίδι θα αναλύσουμε στις προπονήσεις».

Αναφορικά με το τελευταίο φιλικό της ομάδας του στη Χίο με αντίπαλο την τοπική Θύελλα Χαλκείου (0-3), ο Μ. Παπαματθαιάκης υπογράμμισε: «Η δυσκολία του Αιολικού με τα φιλικά είναι πολύ μεγάλη ανέκαθεν. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους της Θύελλας για τη φιλοξενία και την πραγματοποίηση του φιλικού. Είχαμε καλή εικόνα, όμως το δείγμα δεν μπορεί να είναι αξιόπιστο, γιατί υπήρχε μεγάλη διαφορά. Το καλό είναι ότι κινηθήκαμε και βρήκαμε τον αγωνιστικό μας ρυθμό, μια και είχαμε αρκετό καιρό να παίξουμε φιλικό».

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares