Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου 2021 20:30

Στο στόχαστρο της Ερμιονίδας ο Σταυρακόπουλος

Σε διαδικασία αναζήτησης νέου προπονητή βρίσκονται στην ΑΕ Ερμιονίδας, μετά τον αγώνα της πρεμιέρας με τον Άρη Σκάλας και τη λύση της συνεργασίας με τον Πέτρο Στοΐλα στα μέσα της εβδομάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Soccerlive, η διοίκηση του Παντελή Βλαχογιάννη έχει κάνει κρούση στον Βαγγέλη Σταυρακόπουλο για την ανάθεση των καθηκόντων, δημιουργώντας την αίσθηση με αυτό τον τρόπο ότι επιθυμεί να διατηρήσει σε υψηλό επίπεδο την ανταγωνιστικότητα της ομάδας και στο φετινό, απαιτητικό πρωτάθλημα. Προς το παρόν, οι ποδοσφαιριστές προπονούνται υπό την καθοδήγηση του υπεύθυνου της ακαδημίας του συλλόγου, Γιώργου Κοτταρά, ο οποίος μάλιστα θα παρατάξει την ομάδα και στο γειτονικό ντέρμπι της Κυριακής (31/10) με τον Παναρκαδικό.

Όσο για την ανακοίνωση του «διαζυγίου» με τον απερχόμενο τεχνικό, ανέφερε: «Η Α.Ε. Ερμιονίδας ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Πέτρο Στοΐλα για προσωπικούς λόγους του ίδιου. Η διοίκηση της ομάδας μας ευχήθηκε καλή συνέχεια και καλή σταδιοδρομία στην καριέρα του, επίσης ο ίδιος μετά από επικοινωνία με τη διοίκηση της ομάδας ευχήθηκε καλή πορεία με επιτυχία στο πρωτάθλημα».

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares