Σάββατο, 30 Οκτωβρίου 2021 11:46

Τσιώλης: «Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στην ομάδα και τους παίκτες μου»

Ανεπιτυχές ήταν το ξεκίνημα στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής για τον Αήττητο Σπάτων, ο οποίος κατάφερε να προηγηθεί κόντρα στον Αστέρα Βάρης, αποτυγχάνοντας όμως στο φινάλε να πάρει έστω τον βαθμό της ισοπαλίας (1-2).

Ο Βαγγέλης Τσιώλης μίλησε στο Soccerlive για το παιχνίδι της πρεμιέρας, ενώ επισήμανε πως έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στην ομάδα και τους ποδοσφαιριστές του. «Θεωρώ ότι μας αδικεί κατάφωρα το αποτέλεσμα. Αδικεί την προσπάθεια των παιδιών. Μετά το 1-0 χάσαμε σημαντικές ευκαιρίες για να διπλασιάσουμε τα τέρματά μας. Ωστόσο, με μία φάση ο αντίπαλος έβαλε δύο γκολ και ξαφνικά αναγκαστήκαμε να κυνηγάμε στο σκορ. Στη φάση του δεύτερου γκολ υπήρξε μία αδράνεια στην άμυνά μας, την οποία εκμεταλλεύτηκε ο αντίπαλος, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ με... μία φάση» σχολίασε ο νεαρός προπονητής και πρόσθεσε: «Μετά το 1-2, χάθηκε η ψυχραιμία της ομάδας. Δεν μπορέσαμε να λειτουργήσουμε όπως έπρεπε και το νεαρό της ηλικίας δεν βοηθάει σε τέτοιες καταστάσεις. Δεν μπορέσαμε με υπομονή και ηρεμία να κυνηγήσουμε την ισοφάριση».

Στον επίλογό του, ωστόσο, ο Β. Τσιώλης υπογράμμισε: «Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στην ομάδα και στους παίκτες μου. Η ομάδα έχει πολλές δυνατότητες να πάει ψηλά. Αργά ή γρήγορα θα έρθουν τα αποτελέσματα. Παρότι θα το κουβαλάμε δύο εβδομάδες αυτό το αποτέλεσμα, μια και έχουμε ρεπό την ερχόμενη αγωνιστική, θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε ό,τι αδυναμίες έχουμε για να πάμε καλύτερα στο παιχνίδι με τον Καραβά».

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares