Δευτέρα, 01 Νοεμβρίου 2021 22:54

Χατζηαλέξης: «Παίξαμε... εκτός έδρας - Είμαι ικανοποιημένος από την εικόνα των παιδιών»

Η αναμέτρηση με τον Άρη Σκάλας για τη 2η αγωνιστική του 5ου ομίλου ολοκληρώθηκε χωρίς γκολ (0-0) στο γήπεδο της Ηλιούπολης Β'.

Παρότι το... πρόγραμμα της αγωνιστικής όριζε ως γηπεδούχο τον Χαραυγιακό, ο Μαργαρίτης Χατζηαλέξης εξήγησε, μιλώντας στο Soccerlive, για ποιον λόγο η ομάδα του αγωνίστηκε... εκτός έδρας! «Έχουμε μάθει να αγωνιζόμαστε στο χόρτο και ξαφνικά βρεθήκαμε σε έναν αγωνιστικό χώρο με πλαστικό χλοοτάπητα, που μάλιστα είναι και μικρότερος σε διαστάσεις. Εκτός από τον αντίπαλο, ήταν σαν να παίζαμε κι εμείς εκτός έδρας» παρατήρησε ο έμπειρος προπονητής και πρόσθεσε ενοχλημένος: «Παίζαμε ένα παιχνίδι εντός έδρας, στον δήμο μας, αλλά χωρίς μπάνια και αποδυτήρια για να αλλάξουν οι ποδοσφαιριστές. Ούτε τουαλέτες δεν είχαμε και τρέχαμε στις τουαλέτες του αναψυκτηρίου»!

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι ο τεχνικός των «νερατζούρι» υπογράμμισε: «Ανταποκριθήκαμε στις δυσκολίες του παιχνιδιού, δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες για γκολ, όμως πέσαμε πάνω σε έναν καταπληκτικό τερματοφύλακα! Αλλά αυτά έχει το ποδόσφαιρο! Είμαι ικανοποιημένος από την εικόνα των παιδιών. Έδειξαν πάθος και αγωνιστικότητα. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας για το επόμενο παιχνίδι». Στον επίλογό του, ο Μ. Χατζηαλέξης σχολίασε: «Συγχαρητήρια στον κ. Μπαλαχούτη για τη διαιτησία του. Παρότι δεν πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε, την αλήθεια πρέπει να τη λέμε».

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares