Πέμπτη, 04 Νοεμβρίου 2021 10:41

Ζουρούδης: «Με συνεχή προσπάθεια θα αλλάξουμε την κατάσταση»

Για δεύτερη αγωνιστική είχε την υπεροχή απέναντι στον αντίπαλό του και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες για γκολ ο Άγιος Ιερόθεος, για ισάριθμη αγωνιστική όμως υποχρεώθηκε σε αρνητικό αποτέλεσμα.

Η ομάδα του Περιστερίου ηττήθηκε με 2-1 από την ΑΕ Μυκόνου το πρωί της Κυριακής (31/10), με τον Πέτρο Ζουρούδη να επαναλαμβάνει στο Soccerlive πως η κατάσταση θα αλλάξει με συνεχή προσπάθεια καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, αναφερόμενος εμμέσως και στην πολύ καλή εμφάνιση του γκολκίπερ Διαμαντή στο προχθεσινό ματς. «Πραγματοποιήσαμε πάλι πολύ καλή εμφάνιση και, μάλιστα, καλύτερη από εκείνη της 1ης αγωνιστικής στην Τρίπολη. Πάλι στο δημιουργικό κομμάτι ήμασταν πολύ καλοί, στο εκτελεστικό κομμάτι τα παιδιά έκαναν καλά τελειώματα, αλλά παίζει και ο αντίπαλος. Δυστυχώς, δεν μπήκαν τα γκολ που περιμέναμε για να παίρναμε τη νίκη» σχολίασε ο νεαρός προπονητής και συμπλήρωσε: «Στο σημείο που βρισκόμαστε υπάρχουν δύο δρόμοι. Ή θα κάτσουμε με σταυρωμένα χέρια ή θα δουλέψουμε περισσότερο μέσα στην εβδομάδα. Εμείς θα επιλέξουμε τον δεύτερο. Με συνεχή προσπάθεια θα αλλάξουμε την κατάσταση».

Όσο για το ματς της επόμενης αγωνιστικής στον 5ο όμιλο με αντίπαλο τον Φωστήρα στον Ταύρο, ο Π. Ζουρούδης υπογράμμισε: «Εστιάζουμε στον Φωστήρα, που έχει με διαφορά την πιο βαριά φανέλα στον όμιλο. Ωστόσο, δεν έχουμε περιθώρια να επιλέγουμε παιχνίδια. Σεβόμαστε τον Φωστήρα, όμως θα πάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας».

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares