Δευτέρα, 08 Νοεμβρίου 2021 20:45

Καλύβας: «Τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι που αντιμετωπίζουμε εχθρική διαιτησία»

Οργή και αγανάκτιση επικρατεί στις τάξεις του Εθνικού Πειραιά και... γενεσιουργός αιτία των συναισθημάτων υπήρξε η διαιτησία του Χρόνη στο ματς με τον ΑΟ Πυλίου Κω.

Οι κυανόλευκοι υποστηρίζουν ότι οι αποφάσεις του ρέφερι από τη Δυτική Αττική έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην έκβαση της αναμέτρησης (2-0), με τον Θεόφιλο Καλύβα να απαριθμεί στην επικοινωνία που είχε το Soccerlive μαζί του τις περιπτώσεις που θεωρεί πως υπήρξαν κομβικές, αλλά και να υπογραμμίζει πως η διαιτησία επαναλαμβανόμενα αδικεί τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του. Η ομάδα μπήκε πολύ καλά στο παιχνίδι, είχε πολύ καλή παρουσία, είχε στο πρώτο δεκάλεπτο δύο πολύ καλές ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ και περίπου στο 25ο λεπτό ο διαιτητής ανακάλυψε φάουλ με την εκτελέση του οποίου ο αντίπαλος προηγήθηκε στο σκορ. Το ημίχρονο έκλεισε με την ομάδα πίσω στο σκορ, στην ανάπαυλα έγιναν κάποιες διορθωτικές κινήσεις και η ομάδα συνέχισε να έχει καλό ρυθμό στο δεύτερο ημίχρονο.

Στο 65ο λεπτό διεκδίκησε ο Νικολόπουλος με τον γκολκίπερ την μπάλα, στην πτώση του Νικολόπουλου δεν υπήρξε παράβαση σύμφωνα με τον διαιτητή, ενώ στη συνέχεια ο αντίπαλος γκολκίπερ γρονθοκόπησε τον Νικολόπουλο, αλλά πάλι ο διαιτητής δεν είδε τίποτα! Αποκορύφωμα του παιχνιδιού ήταν η φάση με τον Σάμιο στο 84ο λεπτό, όπου ο ποδοσφαιριστής μας δέχθηκε μαρκάρισμα πάνω στη πλαϊνή γραμμή της περιοχής, όμως ο διαιτητής αντί να δώσει πέναλτι, έδωσε φάουλ» αφηγήθηκε αρχικά ο έμπειρος προπονητής και κατέληξε: «Είναι το τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι που αντιμετωπίζουμε εχθρική διαιτησία. Μετά το πέναλτι στην Ελευσίνα και εκείνο που πήρε η Θύελλα Ραφήνας, ήρθε το αποκορύφωμα με τον χθεσινό (7/11) παιχνίδι, χωρίς σε καμία περίπτωση να θέλω να μειώσω την προσπάθεια που έκανε ο ΑΟ Πυλίου. Για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι, όμως, η διαιτησία αδίκησε την προσπάθεια των παιδιών».

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares