Τρίτη, 09 Νοεμβρίου 2021 23:55

Αντωνάκας: «Ας κλείσουν τους ανοιχτούς λογαριασμούς τους με τον Αιολικό»

Μήνυμα με αρκετούς αποδέκτες έστειλε με προσωπική δήλωση ο Τζιμ Αντωνάκας, ζητώντας τους να κλείσουν τους ανοιχτούς λογαριασμούς τους με τον Αιολικό και να αποκαταστήσουν τη ζημιά που κάνουν στην ομάδα με την αδιαφορία τους.

Ο «ισχυρός» άνδρας του νησιωτικού συλλόγου διευκρινίζει πως η σημερινή (9/11) του δήλωση δεν σχετίζεται με το πενταετές πλάνο που έχει θέσει και που στοχεύει σε επάνοδο της ομάδας στις επαγγελματικές κατηγορίες, ενώ σημειώνει ότι θα αναζητήσει ολόκληρη την αλήθεια με τις οφειλές των προηγούμενων ΠΑΕ από τα «αμαρτωλά» χρόνια της παρουσίας στην επαγγελματική Γ' Εθνική. Στη δήλωσή του αναφέρει αναλυτικά:

«Δυόμισι χρόνια μετά την ανάληψη της διοίκησης του Αιολικού, το πρότζεκτ μας συνεχώς μεγαλώνει και ο βασικός στόχος παραμένει ίδιος. Να κερδίσει η ομάδα μας την άνοδο της στις επαγγελματικές κατηγορίες, κάτι που δεν κατέστη εφικτό πέρυσι παρότι τερματίσαμε ουσιαστικά πρώτοι, εξαιτίας της αλλαγής των κριτηρίων ισοβαθμίας από την ΕΠΟ λόγω της μισής σεζόν.

Η επιστροφή του Αιολικού εκεί που πραγματικά ανήκει, δημιουργεί ωστόσο νέους προβληματισμούς. Η διαχείριση των οικονομικών των προηγούμενων ΠΑΕ, τα χρόνια που ο Αιολικός συμμετείχε στην επαγγελματική Γ' Εθνική, μόνο χρηστή δεν ήταν από τις εκάστοτε διοικήσεις της ομάδας. Και οι αμαρτίες αυτές συνεχίζουν να παιδεύουν συνολικά τον οργανισμό.

Εκείνο που ο περισσότερος κόσμος ίσως δεν γνωρίζει, είναι ότι η δική μας διοίκηση δεν συνηθίζει να επαναπαύεται. Ούτε από τις διαβεβαιώσεις όσων μας ενημέρωσαν αρχικά για κάποιες μόνο μικρές οφειλές, ούτε φυσικά από τις προσωπικές ερμηνείες εκείνων που υποστηρίζουν ακόμα και σήμερα πως τα υπόλοιπα χρέη των προηγούμενων ΠΑΕ δεν βαρύνουν τον σύλλογο.

Προς αποφυγή παρερμηνειών, η σημερινή μου δήλωση δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση αλλαγή του στόχου της ομάδας και γενικώς του 5ετούς πρότζεκτ μας ως διοίκηση του Αιολικού. Είναι μόνο ένα μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση και κάθε αποδέκτη. Όλοι εκείνοι που έφεραν τον Αιολικό προ τετελεσμένων τα 'αμαρτωλά' χρόνια της επαγγελματικής Γ' Εθνικής, οδηγώντας τον σε άτακτη υποχώρηση προς τις ερασιτεχνικές κατηγορίες, έχουν υποχρέωση απέναντι στον σύλλογο να αποκαταστήσουν τη ζημιά που εξακολουθούν να προκαλούν με την αδιαφορία τους. Ας το δουν λοιπόν ως μια ευκαιρία.

Στη ζωή μου δεν έχω μάθει να κάνω πίσω. Αυτό καλό είναι να το γνωρίζουν όλοι. Ιδίως εκείνοι που αρέσκονται να λένε μισές αλήθειες. Προσωπικά, ως πρόεδρος του Αιολικού είχα εξαρχής την υποχρέωση να αναζητήσω ολόκληρη την αλήθεια. Και η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν χρέη σε ΙΚΑ, Εφορία, Τράπεζες, αλλά και κάποιους ποδοσφαιριστές που έχουν κερδίσει τελεσίδικα προσφυγές, περιμένοντας εντός 20ετίας τη στιγμή που θα εξοφληθούν τα δεδουλευμένα τους.

Προσπαθώ καθημερινά αφιερώνοντας αρκετό χρόνο, δικό μου και των συνεργατών μου, για να διαλευκάνουμε το τοπίο και να καθαρίσουμε το όνομα του Αιολικού. Ώστε όταν κάποια στιγμή η σημερινή διοίκηση αποχωρήσει, όποτε και αν συμβεί αυτό και με όσα θα έχουν μεσολαβήσει ως τότε, να υπάρχει μια ομαλή διάδοχη κατάσταση για όσους αναλάβουν, συνεχίζοντας να γράφουν ιστορία στην ομάδα του νησιού μας.

Φίλαθλε του Αιολικού, πρέπει να γνωρίζεις την αλήθεια. Δική σου υποχρέωση όμως, παραμένει μονάχα το να βρίσκεσαι κοντά στην ομάδα μας. Σε κάθε γήπεδο. Δική μας, να βρούμε τις λύσεις που θα βοηθήσουν τον σύλλογο να επιστρέψει επιτέλους εκεί που προσδοκούμε. Για να συμβεί όμως αυτό, οφείλουν και όλοι όσοι έχουν ακόμα ανοιχτούς λογαριασμούς με τον Αιολικό, να φροντίσουν να τους κλείσουν. Για καλό του Αιολικού, αλλά και δικό τους».

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

AKADIMIES PANNAXIAKOS

BANNER PAS NAXOU 2021

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2022 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares