Πέμπτη, 11 Νοεμβρίου 2021 14:31

Καραβάς: «Στο όμορφο αυτό ταξίδι, δώσε και εσύ το παρόν!»

Ενόψει του τοπικού ντέρμπι που ακολουθεί με τον Αίαντα Σαλαμίνας, για την 4η αγωνιστική του 6ου ομίλου,η διοίκηση του Καραβά απεύθνε κάλεσμα στον κόσμο.

Το δελτίο τύπου

«Η ομάδα μας πέρυσι κατάφερε στην παρθενική της εμφάνιση στη Γ’ Εθνική, όχι απλά να παραμείνει, αλλά να κερδίσει τις εντυπώσεις με τις εμφανίσεις της και την κατάκτηση της 5ης θέσης στον ομιλό της.
Δεν ξεχνούμε ποτέ όλους εκείνους που κράτησαν ζωντανό το σύλλογο στα «πέτρινα» χρόνια των τοπικών κατηγοριών και έδωσαν σε όλους εμάς την ευκαιρία να χαρίσουμε μοναδικές στιγμές όχι μόνο στις γειτονιές μας, την Παλιά Κοκκινιά & τον Καραβά, αλλά και σε ολόκληρο τον Πειραιά(τις συνεχείς ανόδους και την κατάκτηση του Κυπέλλου Πειραιά).
Ενόψει του εντός έδρας αγώνα για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής,με αντίπαλο τον Αίαντα Σαλαμίνας,την Κυριακή 14/11/21 στις 15:00 στο Δημοτικό Γήπεδο του Περάματος απευθύνουμε κάλεσμα προς όλους τους φιλάθλους να στηρίξουν με την παρουσία τους την ομάδα σε μια ακόμα αναμέτρηση στο φετινό πρωτάθλημα.
Δίνουμε το παρόν σε αυτό το ποδοσφαιρικό ταξίδι του Καραβά μας που μας βρίσκει για δεύτερη χρονιά στη Γ Εθνική να εμψυχώσουμε τους παίκτες μας και να γίνουμε ο 12τος παίκτης.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares