Κυριακή, 21 Νοεμβρίου 2021 19:11

Δίκαιη νίκη για τον Πανιώνιο

Το σκηνικό στο γήπεδο της Ν. Σμύρνης είχε εν ολίγοις μια βασική εικόνα: ο Πανιώνιος επιδίωκε να θέσει τους δικούς του όρους και ο ΠΟ Ατσαλένιου έβρισκε τους τρόπους να αντιδρά.

Τη στιγμή, λοιπόν, που οι φιλοξενούμενοι έψαχναν την... τρίτη απάντηση, οι κυανέρυθροι είπαν την τελευταία λέξη και έφτασαν στην επικράτηση με το «χορταστικό», αλλά και δίκαιο 4-2! Έτσι, επέστρεψαν στις επιτυχίες μετά από την ήττα από τον ΑΟΑΝ και την... αναβολή στο ματς με τον Αλμυρό. Το έκαναν, μάλιστα, μπροστά στον κόσμο τους και ύστερα από... 665 ημέρες (!) από την τελευταία φορά που φίλαθλοι του Πανιωνίου είχαν πάρει θέση στην εξέδρα του γηπέδου.

Οι ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Κοροπούλη μπήκαν ορμητικά στον αγωνιστικό χώρο με στόχο το γρήγορο γκόλ. Μάλιστα, στο 7ο λεπτό ο Λιούμης γύρισε όμορφα το κορμί του, έπιασε το δεξί πλασέ, όμως είδε την μπάλα να καταλήγει στο δεξί δοκάρι της εστίας του Γιαγκόζη. Μετά το πρώτο δεκάλεπτο οι Κρητικοί ισορρόπησαν το παιχνίδι, όμως σε μία ανύποπτη φάση δέχθηκαν το γκολ. Οι γηπεδούχοι έκλεψαν την μπάλα και βγήκαν χωρίς χρονοτριβή στην επίθεση, ο Λιούμης έκανε το παράλληλο γύρισμα και ο Νταλακούρας σχεδόν προ κενής εστίας πλάσαρε για το 1-0 στο 23ο λεπτό. Η πρώτη απάντηση από πλευράς πράσινων δεν άργησε να έρθει. Συγκεκριμένα, στο 26ο λεπτό ο Ολιβέιρα εκτέλεσε φάουλ από πλάγια θέση, ο Σταματόπουλος αιφνιδιάστηκε και στην προσπάθειά του να αποτρέψει την παραβίαση της εστίας του, απλώς έστειλε την μπάλα πιο βαθιά στα δίχτυα για το 1-1. Μέχρι τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου ο Πανιώνιος δεν μπόρεσε να απειλήσει, κάτι που έκανε με το ξεκίνημα του δευτέρου, για να πάρει πάλι το προβάδισμα. Ήταν το 53ο λεπτό όταν οι κυανέρυθροι ξεδίπλωσαν υπέροχο ομαδικό συνδυασμό, ο Διονέλλης έκανε το γύρισμα και ο Δρίτσας με προβολή πέτυχε το 2-1. Ο Ιστορικός είχε τις ευκαιρίες του να «τελειώσει» το παιχνίδι, τις οποίες όμως δεν αξιοποίησε. Αντ' αυτού, δέχθηκε και δεύτερο πλήγμα στο 70ο λεπτό, πάλι από στατική φάση, αυτή τη φορά σε φάουλ του Κερμενίδη και προβολή του Καϊμακαμούδη, ο οποίος αξιοποίησε με τον καλύτερο τρόπο την αδράνεια της άμυνας. Παρά την ψυχρολουσία και τον άγριο ρυθμό που απέκτησε η αναμέτρηση, ο Πανιώνιος πήρε πάλι το προβάδισμα με φοβερή κεφαλιά του Δρίτσα σε εκτέλεση κόρνερ του Γροντή στο 80ο λεπτό! Οι παίκτες του ΠΟΑ είχαν ένα δεκάλεπτο για να απαντήσουν ξανά, όμως την τελευταία λέξη την είπαν οι κυανέρυθροι και σε αντεπίθεση στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων σφράγισαν την επικράτησή τους, με τον Αργυρίου να πετυχαίνει το 4-2 με κοντινό πλασέ μέσα σε αποθέωση από τους περίπου 1000 φίλους του Πανιωνίου.

Διαιτητές: Δαμιανάκης, Σγουράκης-Ιωαννίδης (Πειραιά)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Δημήτρης Κοροπούλης): Σταματόπουλος, Λάμψιας (86' Καραβίδας), Διονέλλης, Ζούλιας, Κοντοές, Μπρέγκου, Νταλακούρας (70' Μίχος), Δρίτσας, Λιούμης (70' Σταμάτης), Γροντής, Μουντρίχας (88' Αργυρίου)

ΠΟ ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΥ (Ανέστης Αναστασιάδης): Γιαγκόζης, Σαβουιδάκης, Μασουέρο, Γιαλυτάκης, Τσιρούδης (57' Κοντός), Σένκα (14' λ. τρ. Νίκολι), Καϊμακαμούδης, Κερμενίδης, Ολιβέιρα, Μεϊρέλες, Αννιτσάκης.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares