Δευτέρα, 22 Νοεμβρίου 2021 22:13

Θετικό κρούσμα στον Αιολικό

Όλα τα είχε ο Αιολικός, μετά το εντός έδρας στραβοπάτημα απέναντι στη Θύελλα Ραφήνας, ήρθε και ο κορονοϊός να χτυπήσει την πόρτα του συλλόγου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της διοίκησης, μέλος του ποδοσφαιρικού τμήματος αισθάνθηκε αδιαθεσία μετά τον αγώνα στο Στάδιο «Κ. Κεντέρης» της Καλλονής, υποβλήθηκε σε εργαστηριακό έλεγχο και το αποτέλεσμα βγήκε θετικό.

Τηρώντας τα προσωπικά δεδομένα, ο σύλλογος δεν διευκρινίζει αν πρόκειται για ποδοσφαιριστή, τεχνικό τιμ ή υπάλληλο, ωστόσο από το ρεπορτάζ του "SL" προκύπτει μόνο πως δεν πρόκειται για παίκτη που βρισκόταν στην 20μελή αποστολή του σημερινού αγώνα.

Με βάση το υγειονομικό πρωτόκολλο, ποδοσφαιριστές, τεχνικό τιμ, μέλη της διοίκησης και υπαλληλικό προσωπικό θα υποβληθούν το πρωί της Δευτέρας σε εργαστηριακό έλεγχο, ενώ όπως όλα δείχνουν αντί αποθεραπείας θα δοθεί ρεπό. Υπενθυμίζεται ότι ο Αιολικός αγωνίζεται την Τετάρτη για το Κύπελλο ΕΠΣ Λέσβου με αντίπαλο τον Όλυμπο Αγιάσου.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση του ΑΕΠΣ Αιολικός ανακοινώνει ότι μέλος του ποδοσφαιρικού μας τμήματος βρέθηκε θετικό σε έλεγχο ανίχνευσης κορονοϊού, μετά το τέλος του αγώνα με αντίπαλο τη Θύελλα Ραφήνας.

Με αίσθημα ευθύνης, άμεσα, ξεκίνησαν από πλευράς μας όλες οι προβλεπόμενες ενέργειες βάσει του υγειονομικού πρωτοκόλλου.

Το θετικό κρούσμα έχει απομονωθεί και θα ακολουθήσει το πρωί της Δευτέρας έλεγχος όλων των μελών του ποδοσφαιρικού τμήματος, όσο και των υπόλοιπων μελών - εργαζομένων που βρίσκονταν στο Στάδιο «Κ. Κεντέρης» για τις ανάγκες διεξαγωγής του αγώνα.

Ευχές για ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στο γήπεδο από σύσσωμη την κυανόλευκη οικογένεια.»

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares