Δευτέρα, 22 Νοεμβρίου 2021 22:18

Τάσης: «Το Κερατσίνι θα δυσκολεύει κάθε αντίπαλο»

Τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές του απένειμε ο Χρήστος Τάσης για την εμφάνισή τους στη Βάρη και την επιβλητική νίκη (0-3) απέναντι στον Αστέρα.

Ο προπονητής του Κερατσινίου τόνισε στο Soccerlive ότι η ομάδα του έκανε κατάθεση ψυχής, προσθέτοντας ότι θα δυσκολεύει πάρα πολύ κάθε αντίπαλο.

«Ήταν μία νίκη που την ευχαριστηθήκαμε πολύ, σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι βαθμολογικά για εμάς. Χάρηκα και απόλαυσα τους παίκτες μου, βλέποντάς τους να παίζουν τόσο παθιασμένα για τη νίκη. Είχαμε ευκαιρίες, μάλιστα, να κερδίσουμε και με μεγαλύτερο σκορ. Η τακτική που διαλέξαμε, μας βγήκε εκατό τοις εκατό. Δείξαμε τρομερό χαρακτήρα και θέληση! Τα παιδιά ξεπέρασαν τους εαυτούς τους, έκαναν κατάθεση ψυχής και γι' αυτό θέλω για μία ακόμα φορά να τους δώσω συγχαρητήρια» σημείωσε στο ξεκίνημά του ο έμπειρος προπονητής, που έχει αναμορφώσει τους «ροσονέρι» και πρόσθεσε: «Συνεχίζουμε ταπεινά και μετρημένα! Ο δρόμος είναι μακρύς, χρειάζεται συνεχής προσπάθεια, υπομονή και θέληση, για να φτάσουμε στην κατάκτηση του στόχου μας. Δεν σταματάμε εδώ, πάμε να δώσουμε συνέχεια με την ίδια αποφασιστικότητα και τον ίδιο ζήλο». Στον επίλογό του, επανέλαβε: «Το Κερατσίνι είναι μία ομάδα, που σίγουρα θα δυσκολεύει πάρα πολύ τον κάθε αντίπαλο. Όμως, δεν χρειάζεται να λέμε μεγάλα λόγια. Με πολλή δουλειά και πειθαρχία αισιοδοξούμε ότι θα πετύχουμε τους στόχους μας».

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares