Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2021 17:32

Μεγάλη νίκη του Εθνικού στο Πέραμα

Ο Εθνικός Πειραιά πήρε μεγάλη νίκη στο γήπεδο του Περάματος επικρατώντας του... λαβωμένου Καραβά με 1-3.

Το συγκρότημα του Θεόφιλου Καλύβα πήρε τη νίκη πετυχαίνοντας από δυο γκολ σε κάθε ημίχρονο, με τους φιλοξενούμενους να έχουν παράπονα αρκετά από τη διαιτησία του Σταυρουλάκη κυρίως για τη φάση που αποβλήθηκε ο Φερναντίνιο καθώς και το ακυρωμένο γκολ του Κακοσίμου στο 33'.

Ο Εθνικός μπήκε καλύτερα και στο 2' άνοιξε το σκορ. Ο Φερναντίνιο με μια μαγική κάθετη βρήκε τον Σάμιο ο οποίος με έναν κεραυνό νίκησε τον Κούτσικο για το 0-1.

Η απάντηση του Καραβά ήρθε στην πρώτη του επίσκεψη στα αντίπαλα καρέ όταν ο Νικολόπουλος με ένα ξερό σουτ νίκησε τον Μπαντίκο για το 1-1.

Στο 25' ο Εθνικός διαμαρτυρήθηκε έντονα θεωρώντας ότι η κεφαλιά του Παντελίδη είχε περάσει τη γραμμή και ενώ ο Κούτσικος απέκρουσε.

Στο 31' ο Καραβάς είχε δοκάρι σε σουτ του Ψυχογιού, με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται έντονα θεωρώντας ότι κακώς ακυρώθηκε το γκολ του Κακοσίμου στο 33' μετά από κόρνερ για επιθετικό φάουλ.

Με την έναρξη του β' μέρος ο Εθνικός έκανε 1-2 με σουτ του Κακοσίμου ενώ στο 58' ήταν η σειρά του Γιάννη Κώστα να χριστεί σκόρερ ανεβάζοντας το δέικτη του σκορ στο 1-3.

Στο 84' έγινε η φάση που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων όταν ο Φερναντίνιο έπεσε εντός περιοχής ο Εθνικός ζήτησε πέναλτι και ο διαιτητής Σταυρουλάκης έδειξε απευθείας κόκκινη στον άσο του Εθνικού.

Σημειωτέον ότι στη φάση που ο Εθνικός έκανε το 1-3 ο Καραβάς φώναξε ότι δεν τηρήθηκε το fair play.

ΚΑΡΑΒΑΣ (Βασίλης Σπάθας) Κούτσικος, Κανελλόπουλος (86' Καρυτινός), Τσίνα (68' Μύρκος), Ντούμπερετ, Ξυγκάκης, Λάμπρου, Ψυχογιός, Παπαθανασίου, Μαρούδας, Νικολόπουλος (86' Γκούμας), Ευθυμιάδης (57' Αμαραντίδης).

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Θεόφιλος Καλύβας) Μπαντίκος, Νταούλιας (90' Πάππος), Ζωγραφάκης, Νικολόπουλος, Παντελίδης, Ντάφλας, Φερναντίνιο, Μπέλερης, Σάμιος (90' Λύγκος), Κακοσίμος (76' Παπαγεωργίου), Κώστας (87' Κώστας).

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares