Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2021 17:34

Νέα γκέλα για τον Πανιώνιο

Μετά την ήττα από τον ΑΟΑΝ στο γήπεδο της Ν. Σμύρνης, ο Πανιώνιος υπέπεσε σε νέο «στραβοπάτημα», το πρώτο στην Κρήτη για το φετινό πρωτάθλημα του 7ου ομίλου.

Οι κυανέρυθροι υποχρεώθηκαν στο ισόπαλο 1-1 από τον Αλμυρό Γαζίου σε εξ αναβολής παιχνίδι για την 4η αγωνιστική και έτσι είδαν τον Άγιο Νικόλαο να αποκτά πάλι στο ακέραιο το προβάδισμα στην κορυφή του ομίλου. Μάλιστα, δεν μπόρεσαν να φτάσουν στη νίκη, παρότι αγωνίζονταν με αριθμητικό πλεονέκτημα από το 35ο λεπτό, όταν ο Ενγκουέμ είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα μετά την εντελώς άδικη πρώτη που είχε δει ένα λεπτό νωρίτερα.

Οι δύο ομάδες είχαν εκατέρωθεν ευκαιρίες για γκολ, με τον μαχητικό Αλμυρό να ανοίγει το σκορ στο 49ο λεπτό. Αφού πρώτα ο Γροντής έχασε απίθανη ευκαιρία, αδυνατώντας να πλασάρει από τα τρία μέτρα προ του πεσμένου Χανιωτάκη (!), στην αντεπίθεση ο Ντιατά πέρασε την μπάλα πάνω από τον εξερχόμενο Κραβαρίτη και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0! Στο 67ο λεπτό ήρθε η ισοφάριση από τους φιλοξενούμενους, με τον Λιούμη να παίρνει τη γυριστή κεφαλιά από το κόρενρ του Γροντή και να στέλνει την μπάλα σε σημείο που ήταν αδύνατο να αντιδράσει ο αντίπαλος γκολκίπερ. Στη συνέχεια οι παίκτες του Δ. Κοροπούλη έψαξαν το γκολ της νίκης, είχαν κάποιες ευκαιρίες για να το πετύχουν, χωρίς όμως αντίκρισμα. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να «χτυπήσουν» με αντεπιθέσεις, έχοντας και το αριθμητικό μειονέκτημα, όμως δεν μπόρεσαν να το κάνουν, παρότι είχαν τις δικές τους στιγμές.

Διαιτητές: Σταυρουλάκης, Βαρβαντάκης-Βλαχάκης (Ρεθύμνου)

ΑΛΜΥΡΟΣ ΓΑΖΙΟΥ (Δημήτρης Βολονάκης): Χανιωτάκης, Αντωνίου (81' Γαρεφαλάκης), Τουγλής, Γιαλούσης, Κασαπάκης (55' Αγαπάκης), Ενγκουέμ, Πιερτζιακόμι (55' Δαμιανάκης), Μπρέγκνα, Ντιατά (81' Κουράκης), Κανδυλάκης, Ντιονίσιo

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Δημήτρης Κοροπούλης): Κραβαρίτης, Λάμψιας (70' Ξυγκόρος), Διονέλλης (70' Ζάχι), Ζούλιας, Κοντοές, Μπρέγκου, Νταλακούρας (58' Αργυρίου), Δρίτσας, Λιούμης, Γροντής, Μούντριχας (74' Καλομοίρης).

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares