Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2021 06:58

Λύτρωση στο τέλος για την Προοδευτική

Νίκη από εκείνες που δίνουν τίτλους πήρε η Προοδευτική στην αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία της 6ης αγωνιστικής στον 6ο όμιλο!

Η ομάδα του Κορυδαλλού πέρασε χωρίς απώλειες από το δημοτικό στάδιο Σπάτων, όπου επιβλήθηκε με 1-0 του μαχητικού Αήττητου, για να πιάσει στην πρώτη θέση της κατάταξης τον Πανελευσινιακό, που αγωνίζεται το απόγευμα της Κυριακής (28/11) κόντρα στον Αστέρα Βάρης. Πρωταγωνιστής για τους «βυσσινί» αναδείχθηκε ο Αντώνης Κυριαζής, ο οποίος πέτυχε το γκολ της νίκης στο 89ο λεπτό με εξ επαφής κεφαλιά, αξιοποιώντας ιδανική σέντρα του Τσαφταρίδη. Οι γηπεδούχοι είχαν τις καλές στιγμές τους στο παιχνίδι, με αποκορύφωμα το δοκάρι του Κατσέρη με κεφαλιά στο 53ο λεπτό, έπειτα από σέντρα του Καλογερά.

Διαιτητές: Παναγιωταράς, Καφρίτσας-Καλοπίσης (Αθηνών)

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ (Τότης Φυλακούρης): Διασσινός, Αποστόλου (71' Ιωαννίδης), Ασλάνι (64' Γκρόσιος), Μιχαηλίδης, Στυλιανόπουλος, Κατσέρης, Καλογεράς (71' Μάτι), Νομικός, Παπανικολάου (51' Πρέντι), Λαμπρίδης, Παναγόπουλος

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Δημήτρης Αρναούτης): Χαλκίδης, Αλεξίου, Δημακάκος, Πατσατζόγλου (53' Κριστιάν), Βοσνακίδης, Μεγαρίτης, Τσαφταρίδης, Μακρυγιάννης (60' Μακρίδης), Κυριαζής (92' Π. Νομικός), Θεοδωρίδης (92' Παλάτσιος), Όμο.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares