Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2021 06:59

Σημαντική νίκη για τον Πανελευσινιακό

Με τον Ερέρα να σκοράρει δύο φορές, ο Πανελευσινιακός κατάφερε να κερδίσει με 2-1 τον Αστέρα Βάρης, ο οποίος ήταν πολύ καλός, αλλά δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που δημιούργησε

Τεράστια νίκη πανηγύρισε στην Ελευσίνα ο γηπεδούχος Πανελευσινιακός, απέναντι στον Αστέρα Βάρης, ο οποίος παρ΄ όλο που είχε αρκετές ευκαιρίες και 2 ακυρωθέντα γκολ, έμεινε με... άδεια τα χέρια στο τέλος του παιχνιδιού.

Στο παιχνίδι η ομάδα που μπήκε καλύτερα ήταν αυτή του Αστέρα, με τους Καραλή και Καλλιμάνη να δημιουργούν πολλές επικίνδυνες επιθέσεις, ωστόσο είτε λόγω τύχης, είτε εξαιτίας του εξαιρετικού Γκλώτσου, το 0-0 έμεινε ως είχε.

Έτσι, φτάσαμε στο 13ο λεπτό, όταν ο Ερέρα, πήρε τη μπάλα έξω απ' την περιοχή και αφού απέφυγε αρχικά τον προσωπικό του αντίπαλο και αφ' ετέρου τον τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, έβαλε μπροστά στο σκορ τον Πανελευσινιακό.

Από εκεί και έπειτα ο Αστέρας δεν προήθηκε, διατήρησε το τέμπο του και εξακολούθησε να απειλεί την εστία του Γκλώτσου, η οποία παραβιάστηκε στο 23', όταν ο Γκούμας εκτέλεσε το φάουλ και ο Καραλής σκόραρε με κεφαλιά, όμως το τέρμα του δεν μέτρησε από τη στιγμή που βρίσκονταν εκτεθειμένος.

Σε φάση... καρμπόν στο 25', οι δύο παίκτες έπειτα από στατική φάση συνεργ'αστηκαν εκ νέου, με τον τελευταίο να σκοράρει ξανά, όμως και τότε βρίσκονταν σε θέση οφσάιντ. Η πολιορκία δεν τελείωσε εκεί, με τον Καλλιμάνη, να απειλεί στο 28' από πλεονεκτική θέση, όμως οπ μπάλα πεέρασε άουτ.

Ο Πανελευσινιακός, ύστερα προσπάθησε να ηρεμήσει τον ρυθμό και να ψάξει κι εκείνος τις στιγμές του. Ετσι, στο 30' θα μπορούσε να είχε διπλασιάσει τα τέρματά του με τον Ερέρα, όμως ο επιθετικός των γηπεδούχων βρήκε... αέρα από πολύ πλεονεκτική θέση, ενώ 3 λεπτά αργότερα το φάουλ του ίδιου χτύπησε στο τοίχος με τους γηπεδούχους να φωνάζουν για πέναλτι.

Το ημίχερονο έκλεισε με 2 στιγμές του Αστέρα Βάρης, που έκλεψε τις εντυπώσεις στο πρώτο μέρος, όμως και στο σουτ του Καλλιμάνη και σε αυτό του Γκούμα ο Γκλότσος αντέδρασε σωστά.

Το δεύτερο μέρος δεν είχε πολλές καλές στιγμές, με τους φιλοξενούμενους να έχουν την κατοχή, όμως οι γηπεδούχοι κατάφεραν να κλειδώσουν τις επιθετικές αρετές του Αστέρα, ώσπου στο 67' ο Καραλής, έπειτα από καραμπόλα στα καρέ του Γκλώτσου, έφερε το ματς στα ίσια με σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής.

Ο Πανελευσινιακός όμως δεν τα παράτησε και κατάφερε να φύγει με τους τρεις βαθμούς, όταν στο 89ο λεπτό ο Ερέρα πήρε τη μπάλα στο ύψος τους κέντρου και αφού προσπέρασε τρεις παίκτες κατάφερε να βρει ελέυθερο χώρο έξω από την περιοχή για να σουτάρει και να γράψει το τελικό 2-1.

Πανελευσινιακός (Μουράτ Σεροπιάν): Μαμδαμαδιώτης, Λώλος, Συριόπουλος, Παπατζίκος, Ξενόπουλος, Αντωνακόπουλος, Μπούσης, Βεζιρτζόγλου, Ερέρα, Μακρίδης

Αστέρας Βάρης (Μιχάλης Κάτσικας): Μαρινάκης, Χάιδος, Νάκας, Οικονομόπουλος, Μαραγκουδάκης, Μάγγος, Καραλής, Κατσικογιάννης, Καλλιμάνης, Γκούμας, Λαθούρης

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares