Τετάρτη, 08 Δεκεμβρίου 2021 17:23

Τερεζόπουλος: «Κοιτάμε με πειρσσότερη αισιοδοξία το μέλλον»

Η πρώτη νίκη για την ΑΕ Ερμιονίδας με τον Δημήτρη Τερεζόπουλο στην τεχνική ηγεσία ήρθε απέναντι σε έναν έμπειρο αντίπαλο, που μάλιστα βρισκόταν σε καλή ψυχολογική κατάσταση, μετά από την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα.

Ο έμπειρος προπονητής μίλησε στο Soccerlive για το νικηφόρο 2-0 απέναντι στον Χαραυγιακό, ανέδειξε τη σημασία του αποτελέσματος και στάθηκε στην τόνωση της αυτοπεποίθησης ενόψει της συνέχειας στο δύσκολο πρωτάθλημα του 5ου ομίλου. «Η αλλαγή προπονητή πάντα επιδρά στη συμπεριφορά μίας ομάδας. Ήμουν σίγουρος ότι αυτό θα γινόταν και με τον Χαραυγιακό, επειδή γνωρίζω τον προπονητή Γεωργούλη, ο οποίος είναι από τους πιο έμπειρους προπονητές. Δουλεύει πάρα πολλά χρόνια, τον εκτιμώ και τον αναγνωρίζω γιατί πάνω απ' όλα έχει ήθος και είναι πάρα πολύ εργατικός. Ξέραμε, λοιπόν, ότι θα αντιμετωπίζαμε μία ομάδα σαφώς καλύτερη από τα προηγούμενα παιχνίδια. Αυτό φάνηκε πραγματικά κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, με τη βοήθεια βέβαια και τη δική μας.

Δημιουργήθηκαν δύο με τρεις φάσεις από τον Χαραυγιακό στις οποίες θα μπορούσε να έχει προηγηθεί, διότι δεν είχαμε την απαιτούμενη συγκέντρωση. Είχαμε, όμως, την τύχη να προηγηθούμε εμείς σε ένα κομβικό σημείο του πρώτου ημιχρόνου. Μπορέσαμε να διαχειριστούμε καλά τη συνέχεια στο πρώτο ημίχρονο και έχει σημασία αυτό, διότι σε αυτή την κατηγορία τα παιχνίδια κρίνονται από τις λεπτομέρειες» σημείωσε στον πρόλογό του ο έμπειρος προπονητής και συνέχισε για το δεύτερο ημίχρονο, που είχε διαφορετική εικόνα: «Το δεύτερο ημίχρονο μάς ανήκει. Ήμασταν καλύτεροι, δεν επιτρέψαμε στον αντίπαλο να μας απειλήσει, από την άλλη πετύχαμε και δεύτερο γκολ πάλι σε κομβικό σημείο του παιχνιδιού και ουσιαστικά 'κλειδώσαμε' τη νίκη.

Έχουμε και έμπειρους ποδοσφαιριστές, αλλά και πολύ νεαρούς ταλαντούχους, χάρη στους οποίους αυτή η ομάδα κέρδισε. Δεν ήθελα να το επικαλεστώ σε προηγούμενα παιχνίδια στα οποία είχαμε χάσει, για να μην φαινόταν ως δικαιολογία, όμως δεν νομίζω ότι υπάρχει ομάδα στον όμιλό μας που να παίζει με ποδοσφαιριστές γεννηθέντες το 2004 και το 2005». Τέλος, συμπλήρωσε: «Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθειά τους. Κοιτάμε με πειρσσότερη αισιοδοξία το μέλλον και σε όποια βαθμολογική κατάσταση κι αν βρισκόμαστε, σε κάθε παιχνίδι θα πηγαίνουμε για τη νίκη».

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares