Τετάρτη, 08 Δεκεμβρίου 2021 17:34

Άρης Σκάλας: «Κύριοι της ΕΠΟ δεν θα ανεχθούμε να παίζετε με τον ιδρώτα μας»

Την εξής ανακοίνωση εξέδωσε ο Άρης Σκάλας με αφορμή τη διαιτησία που συνάντησε στο ματς με τον Φωστήρα

Ως Άρης Σκάλας έχουμε αδιαπραγμάτευτη αρχή να μην ασχολούμαστε με τη διαιτησία, όπως συνηθίζουν άλλες ομάδες ώστε να πιέσουν για μελλοντική ευνοϊκή μεταχείριση. Από την αρχή της χρονιάς ωστόσο γινόμαστε μάρτυρες επαναλαμβανόμενων «σφαγιαστικών» διαιτησιών, με την προχθεσινή απέναντι στον Φωστήρα να είναι αυτή που ξεχείλισε το ποτήρι της οργής!

Είδαμε στη β΄ φάση του κυπέλλου έναν διαιτητή με το «έτσι θέλω» να μας αποκλείει κατακυρώνοντας τέρμα σε φάση που ποδοσφαιριστής μας, Σωτήρης Κουρτέσης, έχει διώξει την μπάλα ΟΛΟΦΑΝΕΡΑ πριν περάσει τη γραμμή!
Στην ίδια φάση δόθηκε κόκκινη κάρτα για τη δικαιολογημένα οργισμένη αντίδραση του εν λόγω παίχτη μας, στερώντας τις πολύτιμες υπηρεσίες του από την ομάδα μας για 5 ολόκληρες αγωνιστικές!
Αναρωτιόμαστε αν υπάρχει άλλη ομάδα σε όλες τις εθνικές κατηγορίες που να έχει ολοκληρώσει τους τρεις από τους τέσσερις εντός έδρας αγώνες της με αποβολή παίχτη, όλες σε κομβικά σημεία των αγώνων στοιχίζοντας βαθμούς.
Σε κάθε αγώνα μας βλέπουμε προκλητικά άνιση αντιμετώπιση, με λάθη αποκλειστικά εναντίον της δικής μας ομάδας. Χαρακτηριστικό ότι στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα μας εναντίον του Φωστήρα, πλην της αποβολής είχαμε άλλες οκτώ(!) κίτρινες κάρτες!

Κύριοι της ΕΠΟ και όσοι είστε αρμόδιοι για την επιλογή διαιτητών: ο Άρης Σκάλας είναι μια ομάδα με ιστορια 91 χρόνων, που εκπροσωπεί έναν ολόκληρο νομό στην κατηγορία. Δεν θα ανεχθούμε άλλο να παίζετε με τον ιδρώτα των αθλητών μας και τις τεράστιες οικονομικές θυσίες της διοίκησης και των αγνών φιλάθλων που τον στηρίζουν. Το μόνο που απαιτούμε είναι σεβασμό και ισοτιμία, διαφορετικά θα μας βρείτε απέναντί σας.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

AKADIMIES PANNAXIAKOS

BANNER PAS NAXOU 2021

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2022 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares