Σάββατο, 11 Δεκεμβρίου 2021 20:44

Άνετη νίκη για την Προοδευτική

Το ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής στον 6ο όμιλο εξελίχθηκε σε... μονόλογο για την Προοδευτική!

Με πειστική εμφάνιση στο γήπεδο της Νίκαιας και μπροστά σε περίπου 250 φιλάθλους, η ομάδα του Κορυδαλλού επιβλήθηκε με 3-0 του Αιολικού και έμεινε μόνη στην πρώτη θέση και στο +3 από τον Πανελευσινιακό, που αύριο (12/12) υποδέχεται τον Καραβά. Οι «βυσσινί» ευτύχησαν να βρουν γκολ πολύ νωρίς στο παιχνίδι, το ήλεγξαν απόλυτα και έφτασαν δίκαια στη νίκη, απέναντι στους κυανόλευκους που «χτυπήθηκαν» από τον κορονοϊό και είδαν τους Μουζακίτη, Πάτα και Μωϋσίδη να μένουν εκτός αποστολής.

Μόλις στο 4ο λεπτό οι γηπεδούχοι αναπτύχθηκαν όμορφα από τα αριστερά, ο Κυριαζής έκανε το γύρισμα, η άμυνα δεν απομάκρυνε και ο Τσαφταρίδης με το «μυτάκι» άνοιξε το σκορ (1-0). Απελευθερωμένοι, πλέον, οι ποδοσφαιριστές του Δ. Αρναούτη κατάφεραν να φτάσουν σε δεύτερο γκολ στο πρώτο ημίχρονο και να εδραιώσουν το προβάδισμά τους. Συγκεκριμένα, στο 26ο λεπτό ο Βοσνακίδης πίεσε ψηλά και έκλεψε την μπάλα, για να πασάρει παράλληλα στον Κυριαζή ο οποίος προ κενής εστίας δεν είχε πρόβλημα να την στείλει στα δίχτυα για το 2-0!

Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, η Προοδευτική «καθάρισε» το παιχνίδι με ένα τρίτο γκολ. Ο Κυριαζής κυνήγησε την μπάλα από πλάγια θέση μέσα στην περιοχή, την τσίμπησε προ του εξερχόμενου Βρονταρά και ανατράπηκε, με τον Χρόνη να δείχνει αμέσως την άσπρη βούλα. Από εκεί ο Μακρυγιάννης ήταν εύστοχος για το 3-0 στο 52ο λεπτό. Στη συνέχεια της αναμέτρησης, οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν ανεπιτυχώς να αντιδράσουν, ενώ οι γηπεδούχοι έδειχναν ιδιαιτέρως επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις, χωρίς όμως να ανεβάζουν τον δείκτη του σκορ.

Διαιτητές: Χρόνης (Δυτικής Αττικής), Κουλοχέρης-Αλεξοπούλου (Ανατολικής Αττικής)

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Δημήτρης Αρναούτης): Χαλκίδης, Αλεξίου, Δημακάκος, Πατσατζόγλου, Βοσνακίδης, Μεγαρίτης, Τσαφταρίδης (66' Νομικός), Μακρυγιάννης (53' Μακρίδης), Κυριαζής (78' Τσιαβός), Θεοδωρίδης (78' Γκίνο), Όμο

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Θοδωρής Γιακαλής): Βρονταράς, Αγριμάκης (88' Αναγνώστου), Κουρούπης, Κρητικός, Κούβελιτς, Νικολάου, Παπιομίτογλου (57' Πρωτούλης), Τακίδης, Εμπουμπά, Αποστολόπουλος, Πινέιρο (57' Λαμπράκης).

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares