Κυριακή, 12 Δεκεμβρίου 2021 17:15

Νίκησε τον Ιερόθεο και παρέμεινε στην κορυφή ο Φοίνικας Ν. Επιδαύρου

Παρένθεση ήταν και έκλεισε το διάστημα με τα ανεπιτυχή αποτελέσματα για τον Φοίνικα!

Έπειτα από την ισοπαλία με τον Άρη Σκάλας (1-1) και την ήττα στην Ηλιούπολη (2-0), η ομάδα της Ν. Επιδαύρου επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας με 2-1 του Άγιου Ιερόθεου, για να διατηρηθεί στην κορυφή του 5ου ομίλου, σε ισοβαθμία με την Ηλιούπολη. Ολόκληρη η ιστορία του αγώνα γράφτηκε στο πρώτο ημίωρο, όπου ήδη είχε διαμορφωθεί το σκορ που έμελλε να είναι το τελικό.

Μόλις στο 6ο λεπτό οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα έπειτα από αυτογκόλ του Καρδάμη σε σουτ του Χατζηστάμου (1-0), με τους φιλοξενούμενους να «απαντούν» δύο λεπτά αργότερα και να φέρνουν το ματς στα ίσια με κεφαλιά του Τσιμπόκα (1-1). Στο 29ο λεπτό ο Φοίνικας προηγήθηκε εκ νέου, όταν ο Χατζηστάμου αξιοποίησε πέναλτι που κέρδισε ο Τριμπόνιας για το 2-1. Από εκεί κι έπειτα, η ομάδα της Ν. Επιδαύρου φρόντισε να αμυνθεί σωστά και να μην επιτρέψει στον αντίπαλο να μπει ξανά στο παιχνίδι, παρότι πάλεψε με όλες τις δυνάμεις του για αυτό.

Διαιτητές: Αντ. Βλάχος, Κωστάκης-Αλεξόπουλος (Ανατολικής Αττικής)

ΦΟΙΝΙΚΑΣ Ν. ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ (Δημήτρης Κρεμμύδας): Μποζιονέλος, Μούγιος, Σερμάγιας, Τριμπόνιας, Κάπλατζης, Παπαϊωάννου, Χατζηστάμου (75' Μάρκου), Χατζησοφρωνίου, Μπιτζής (86' Μπούκουρης), Τριανταφύλλου (62' Πούτσης), Γεωργίου (86' Πέτρου)

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Πέτρος Ζουρούδης): Σφύρλας, Μπαλωμένος, Ντόκο, Καρδάμης (82' Καφτηράνης), Αποστολόπουλος, Μενάι (72' Τουλουβασίλης), Κωτσερίδης (82' Κάλα), Κυριαζής, Τσιμπόκας, Χατζηγεωργίου (72' Μουστάκης), Χολέβας (64' Γκολφινόπουλος).

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares