Δευτέρα, 13 Δεκεμβρίου 2021 10:22

Μοιρασιά για Πανελευσινιακό και Καραβά

Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση ανάμεσα σε Πανελευσινιακό και ΑΟ Καραβά, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1

Με τους καλύτερους οιωνούς ξενίνησε η αναμέτρηση με τον ΑΟ Καραβά για τον Πανελευσινιακό, από τη στιγμή που κατάφερε να προηγηθεί με το «καλημέρα» του παιχνιδιού, όταν μόλις στο 3ο λεπτό ο Αντωνακόπουλος εκμεταλλεύτηκε τις κόντρες και βγήκε σε τετ α τετ με τον Κούτσικο, τον οποίο πλάσαρε για να γράψει το 1-0.

Οι γηπεδούχοι «έχτισαν» πάνω σε αυτό το τέρμα και κυριάρχησαν σε όλους τους τομείς στο πρώτο ημίχρονο, με τις πολλές φάσεις βέβαια να λείπουν και το σκορ να μένει ως έχει μεχρι την ανάπαυλα.

Στο δεύτερο μέρος, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν με διάθεση να πιέσουν και κατάφεραν μόλις 51ο λεπτό να φέρουν τα ματς στα ίσια, όταν ο Καρυτινός αφου στόπαρε όμορφα τη μπάλα μέσα στην περιοχή, την έφερε στο δεξί και σκόραρε για να... πληρώσει τους γηπεδούχους με το ίδιο νόμισμα, με γκολ δηλαδή στα πρώτα λεπτά του ημιχρόνου.

Από εκεί και έπειτα το παιχνίδι έγινε σκληρό και κάπως άναρχο με τις μεγάλες φάσεις να λείπουν, ώσπου στο 63ο λεπτό ο Πανελευσινιακός έχασε τρομερή ευκαιρία για να μπει εκ νέου μπροστά στο σκορ, με τον Βεζιρτζόγλου να μην καταφέρνει να σκοράρει, από πολύ πλεονεκτική θέση, ενώ ακριβώς ένα λεπτό αργότερα ο Ερέρα έκανε κακό κοντρόλ και δεν κατάφερε να απειλήσει τον Κούτσικο.

Η συνέχεια δεν είχε πολλές στιγμές, με την ομάδα του Σεροπιάν να έχει τις περισσότερες «υποψίες φάσεων» για γκολ, όμως αυτό δεν ήρθε ποτέ, με το 1-1 να είναι μοιραία το τελικό σκορ

Πανελευσινιακός (Μουράτ Σεροπιάν): Κουρουπάκης, Μανδαμαδιώτης (87' Βαγγέλης), Λώλος (73’ Μουσκάι), Συριόπουλος, Παπαντζίκος, Μαρής, Αντωνακόπουλος, Μπούσης (73’ Ξενοπανάγος), Βεζιρτζόγλου, Ερέρα, Λαζαρίδης (63’ Σεκούμπα)

ΑΟ Καραβάς (Βασίλης Σπάθας): Κούτσικος, Κανελλόπουλος, Τσίνα, Ντούμπερετ, Φιαμέγκος, Καρυτινός (93' Τσιτσάνης), Ψυχογιός (93' Αμαραντίδης), Παπαθανασίου, Μαρούδας (13’ Ευθυμιάδης) (93' Γκούμας), Νικολόπουλος (81’ Λίτσι), Ξυγκάκης

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares