Κυριακή, 19 Δεκεμβρίου 2021 18:07

Μοιρασιά στο ντέρμπι ανάμεσα σε Εθνικό και Προοδευτική

Εθνικός και προοδευτική επιδόθηκαν σε ένα πολύ δυνατό και σκληρό παιχνίδι, το οποίο έμεινε στο 1-1

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε το «ντέρμπι» ανάμεσα σε Εθνικό Πειραιά και Προοδευτική για τους φιλοξενούμενους, από τη στιγμή που μόλις στο 9ο λεπτό ο Τσαοταρίδης κέρδισε πέναλτι, στο οποίο ευστόχησε 1 λεπτό αργότερα ο Κυριαζής, για να βάλει τους «Κορυδαλλιώτες» μπροστά στο σκορ με το «καλημέρα».

Από εκεί και έπειτα για να δούμε κάποια καλή στιγμή έπρεπε να φτάσουμε στο 28ο λεπτό, από τη στιγμή που για αρκετή ώρα το σκληρό παιχνίδι και οι προσωπικές μάχες διαδέχονταν η μία την άλλη.

Στο λοιπόν ο 28' λοιπόν, ο Ντάφλας εκτέλεσε όμορφα φάουλ με σέντρα σουτ, όμως ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων δεν ξεγελάστηκε και μπλόκαρφε τη μπάλα, δίχως ιδιαίτερη δυσκολία.

Στη συνέχεια, η μόνη στιγμή, μέχρι την ανάπαυλα, που ήρθε να ταράξει τα νερά της αναμέτρησης ήταν τα δύο φάουλ μέχρι σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα του Θεοδωρίδη, από τα οποία θα μπορούσε να έχει αποβληθεί, όμως ο διαιτητής της αναμέτρησης του χάρισε τη δεύτερη κίτρινη, με την Προοδευτική να στέκεται τυχερή.

Στο δεύτερο μέρος, ο Εθνικός μπήκε με διάθεση να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις, με την πρώτη να έρχεται στο 47', από το σουτ του Κακοσίμου, όπου η μπάλα πέρασε έξω αφού πρώτα κόντραρε στα πόδια των αμυνόμενων των φιλοξενούμενων.

Υστερα, οι γηπεδούχοι ναι μεν είχαν διάθεση να δημιουργήσουν, όμως οι φάσεις έλειπαν, ωσπου στο 60' ο Κυριαζής απείλησε με κεφαλιά, όμως η μπάλα πέρασε άουτ.

Ωσπου, στο 75ο λεπτό, ο Φερναντίνιο εκμεταλλεύτηκε τις κόντρες βγήκε μπροστά στον Χαλκίδη και με πλασέ έφερε το ματς στα ίσια.

Στα τελευταία 20 λεπτά έπεσαν... κορμιά με τις δύο ομάδες να παλεύουν με νύχια και με δόντια για να πάρουν το ματς, όμως καμία δεν κατάφερε να σκοράρει το νικητήριο τέρμα, με το σκορ να μένει στο 1-1.

Εθνικός Πειραιά (Θεόφιλος Καλύβας): Μουζάκης, Νταούλιας, Ζωγραφάκης, Νικολόπουλος, Πανελίδης, Ντάφλας, Φερναντίνιο, Βελέρης, Σάμιος, Θέος, Κακοσίμος

Προοδευτική (Δημήτρης Αρναούτης): Χαλκίδης, Αλεξίου, Δημακάκος, Πατσατσόγλου, Βοσνακίδης, Μεγαρίτης, Τσαοταρίδης, Μακρυγιάννης, Κυριαζής, Θεοδωρίδης, Όμο

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares