Κυριακή, 19 Δεκεμβρίου 2021 23:32

Συνεχίζει ακάθεκτος ο Φοίνικας Επιδαύρου

Ούτε από έδρες... καταλαβαίνει ο Φοίνικας, ούτε κι από κρισιμότητες αγώνων!

Η ομάδα της Ν. Επιδαύρου πήρε άλλη μία μεγάλη νίκη και κατάφερε να ολοκληρώσει την προσπάθειά της για το 2021 από την κορυφή του 5ου ομίλου, σε ισοβαθμία με την ισχυρή Ηλιούπολη! Αυτή τη φορά επιβλήθηκε με 2-0 στην Ερμιονίδα απέναντι στην τοπική Ένωση, που είχε ανάγκη τους βαθμούς, αλλά στο τέλος δεν μπόρεσε να κρατήσει ούτε τον έναν. Στο 73ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι απέκτησαν αριθμητικό πλεονέκτημα, όταν ο γκολκίπερ Πονηρός έπιασε με τα χέρια την μπάλα εκτός περιοχής, ανακόπτοντας υποσχόμενη επίθεση του αντιπάλου, για να αντικρίσει την κόκκινη κάρτα και να πάρει την άγουσα για τα αποδυτήρια. Τρία λεπτά μετά (76') οι παίκτες του Δ. Κρεμμύδα αξιοποίησαν το πλεονέκτημα, ανοίγοντας το σκορ με πλασέ του Μάρκου σε ασίστ του Μπιτζή (0-1). Στο 83ο λεπτό αποβλήθηκε και ο Α. Οψιμούλης, εκείνος με δεύτερη κίτρινη κάρτα, με τον Φοίνικα να φτάνει και σε δεύτερο γκολ στο 95ο λεπτό με πλασέ του Γεωργίου έπειτα από ασίστ του Μάρκου.

Διαιτητές: Κόκκορης, Τσούκας-Κωνσταντόπουλος (Αρκαδίας)

ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ (Δημήτρης Τερεζόπουλος): Πονηρός, Α. Οψιμούλης, Μερτύρης (87' Λαντίκας), Τζιέρης, Βιρβίλης, Κιοσσές (74' Στόικος), Τριμπόνιας, Σαμαράς, Τσόφλιος, Τρέσα, Κυπαρίσσης

ΦΟΙΝΙΚΑΣ Ν. ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ (Δημήτρης Κρεμμύδας): Μποζιονέλος, Μούγιος, Σερμαγιάς, Κάπλατζης, Τριμπόνιας, Παπαϊωάννου, Χατζηστάμος (61' Πούτση), Χατζησοφρωνίου, Μπιτζής, (92' Μπούκουρης), Τριανταφύλλου (61' Γεωργίου), Θωμάς (52' Μάρκου).

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares