Κυριακή, 19 Δεκεμβρίου 2021 23:33

Επέστρεψε στην κορυφή ο Πανελευσινιακός

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε ο Πανελευσινιακός την αναμέτρηση με τον Αήττητο Σπάτων και έφτασε στην επικράτηση με το θριαμβευτικό 3-0.

Έτσι, ανέβηκε πάλι στην κορυφή της κατάταξης στον 6ο όμιλο και «συγκατοικεί» εκεί με την Προοδευτική. Μόλις στο 11ο λεπτό ο Ερρέρα έβαλε μπροστά τους «σταχυοφόρους» με σουτ (1-0), για να ακολουθήσουν δύο εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι που ανέβασαν τον δείκτη του σκορ. Στο 46ο λεπτό ο Βεζιρτζόγλου ήταν εύστοχος από την άσπρη βούλα σε πέναλτι που κέρδισε ο Αντωνακόπουλος (2-0) και στο 51ο λεπτό ο Αντωνακόπουλος σκόραρε με τον ίδιο τρόπο σε παράβαση για χέρι αμυνομένου.

Διαιτητές: Στεργιώτης, Κατελανάκης-Καφρίτσας (Αθηνών)

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Μουράτ Σεροπιάν): Γκλώτσος, Μανδαμαδιώτης (84' Καραγιάννης), Λώλος, Συριόπουλος, Παπατζίκος, Μαρής, Μουσκάι, Αντωνακόπουλος (84' Μακρίδης), Βεζιρτζόγλου (77' Βαγγέλης), Ερρέρα (70' Σεκούμπα), Ξενοπανάγος (77' Λαζαρίδης)

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ (Τότης Φιλακούρης): Μπουρντένης, Ιωαννίδης (46' Πρέντι), Ασλάνι, Γ. Λαμπρίδης, Μιχαηλίδης, Νομικός, Κριστιάν, Παναγόπουλος, Κατσέρης, Δ. Λαμπρίδης (62' Παπανικολάου (75' λ.τρ. Γκρόσιος), Καλογεράς.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares