Τετάρτη, 22 Δεκεμβρίου 2021 12:14

Αρναούτης: «Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες, αλλά στο τέλος αδικήσαμε τους εαυτούς μας»

Εξ ορισμού το ισόπαλο αποτέλεσμα σε εκτός έδρας ντέρμπι δεν χαρακτηρίζεται αρνητικό, αν δεν συντρέχει λόγος... έκτακτης ανάγκης για νίκη.

Ωστόσο, ο Δημήτρης Αρναούτης δεν έμεινε με το... χαμόγελο μετά το τέλος του αγώνα με τον Εθνικό και εξήγησε τον λόγο, μιλώντας στο Soccerlive. «Ήταν ένα παιχνίδι ντέρμπι, αντάξιο της ιστορίας των δύο ομάδων. Εμείς μένουμε με την πικρία γιατί σε όλο το παιχνίδι ήμασταν καλύτεροι και από μία φάση, μία καραμπόλα, δεχθήκαμε την ισοφάριση. Δεν εκμεταλλευθήκαμε τις ευκαιρίες μας μετά το 0-1 και... το ποδόσφαιρο έτσι είναι» σχολίασε αρχικά ο προπονητής της Προοδευτικής και συμπλήρωσε: «Είναι θετικό αποτέλεσμα, χωρίς όμως να αντικατοπτρίζει την εικόνα του παιχνιδιού. Νομίζω πως φάνηκε ότι κατεβήκαμε για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες για την προσπάθεια που έκαναν, αν και νομίζω ότι στο τέλος αδικήσαμε τους εαυτούς μας».

Στον επίλογό του, ο έμπειρος τεχνικός αναφέρθηκε στην περιπέτεια υγείας που περνάει ο πρώην πρόεδρος των «βυσσινί», Νίκος Λεμονής, ο οποίος έχει προσβληθεί από τον Covid-19. «Θέλω να ευχηθώ ταχεία ανάρρωση στον κο. Λεμονή, ο οποίος βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας και υλικά και ηθικά, αλλά χθες (19/12) δεν μπόρεσε να είναι δίπλα μας στο γήπεδο».

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares