Τετάρτη, 22 Δεκεμβρίου 2021 12:16

Θρίαμβος του Αιολικού κόντρα στον Αστέρα Βάρης

Σε θρίαμβο για τον Αιολικό εξελίχθηκε η αναμέτρηση με τον Αστέρα Βάρης, με την οποία έπεσε η αυλαία της 9ης αγωνιστικής στον 6ο όμιλο.

Στο δημοτικό στάδιο Μυτιλήνης οι νησιώτες επικράτησαν με 3-0 και πλησίασε στους δύο βαθμούς από την κορυφή, έχοντας δώσει ωστόσο έναν αγώνα παραπάνω από Πανελευσινιακό και Προοδευτική που ισοβαθμούν εκεί. Οι φιλοξενούμενοι είχαν τη μεγάλη ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ, όταν ο Καραλής προσπέρασε τον Βρονταρά, πλάσαρε στην κενή εστία, αλλά ο Τακίδης πρόλαβε να απομακρύνει πάνω από τη γραμμή. Έκτοτε, οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν και έφτασαν σε άνετη νίκη, με πρωταγωνιστή τον Αποστολόπουλο. Στο 24ο λεπτό ο έμπειρος μεσοεπιθετικός έγραψε το 1-0 με δυνατό σουτ εκτός περιοχής και στο 47ο λεπτό έκανε το 2-0 με κεφαλιά «ψαράκι» έπειτα από σέντρα του Κουρούπη (2-0). Το... κερασάκι στην τούρτα της επικράτησης τοποθέτησε στο 90ο λεπτό ο Κουρούπης με εύστοχο χτύπημα πέναλτι που κέρδισε ο Εμπουμπά (3-0). Να σημειωθεί ότι στο 10ο λεπτό ο Πρωτούλης σκόραρε, όμως το γκολ δεν μέτρησε κατόπιν υπόδειξης για επιθετικό φάουλ του Εμπουμπά.

Διαιτητές: Χατζηγιάννης, Σγουράκης (Πειραιά)-Λαμπροπούλου (Βοιωτίας)

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Θοδωρής Γιακαλής): Βρονταράς, Αγριμάκης, Κουρούπης, Κρητικός, Τακίδης, Νικολάου, Γιουκαρής, Αποστολόπουλος (78' Παπιομίτογλου), Λαμπράκης (66' Πινέιρο), Εμπουμπά, Πρωτούλης (84' Πάτας)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ (Μιχάλης Κάτσικας): Μαρινάκης, Κανεβέτας (61' Μανωλιάς), Παναγόπουλος (61' Χάιδος), Οικονομόπουλος, Μαραγκουδάκης, Μάγγος, Καραλής (79' Νάκας), Κατσικογιάννης, Καλιμάνης (79' Μελαβράκης), Γκούμας, Λαχούρης (86' Παστρικός).

(Πηγή: sportlesvos.gr)

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares