Σάββατο, 01 Ιανουαρίου 2022 23:02

Επιστρέφει την Δευτέρα και ενισχύεται η Ηλιούπολη

Ο νέος χρόνος μπήκε με θετικό πρόσημο για την Ηλιούπολη αφού η ομάδα του Βαγγέλη Χαντέ φιγουράρει στην κορυφή του 5ου ομίλου μαζί με τον Φοίνικα Νέας Επιδαύρου.

Ήδη μάλιστα, μετά τις καθιερωμένες ευχές, το τεχνικό επιτελείο έχει αρχίσει να σκέπτεται την επόμενη ημέρα που θα βρει το σύλλογο των νοτίων προαστίων να παλεύει μέχρι τέλος προκειμένου να κόψει πρώτος το νήμα στον όμιλο που συμμετέχει για να διεκδικήσει την άνοδο μέσω της διαδικασίας των μπαράζ. 

Ο "Ήλιος" με την επανέναρξη του πρωταθλήματος υποδέχεται την Ερμιονίδα και ήδη έχει ξεκινήσει την προεργασία του προκειμένου να ενισχυθεί, να ανεβάσει το ήδη υψηλό επίπεδο του και να τα δώσει όλα ώστε να τερματίσει στην 1η θέση.

Ήδη την Δευτέρα έχει προγραμματιστεί η επιστροφή στις προπονητής, με το τεχνικό επιτελείο να βλέπει να μην υπάρχουν -για καλή του τύχη- κρούσμα κορονοϊού στην ομάδα.

Μάλιστα δεν αποκλείεται να ανακοινωθούν και ακόμη δυο μεταγραφές που θα προκαλέσουν αίσθηση αφού στόχος αποτελεί η ομάδα να γίνει ακόμη πιο ανταγωνιστική και οι ποδοσφαιριστές που θα ενσωματωθούν στο ρόστερ να βοηθήσουν τον Βαγγέλη Χαντέ και τους συνεργάτες του.

Κατα τα άλλα, το κλίμα στις τάξεις του συλλόγου είναι εξαιρετικό, με τη διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο τους ποδοσφαιριστές και τον κόσμο να έχουν γίνει ένα. 

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares