Τρίτη, 04 Ιανουαρίου 2022 01:24

Τερεζόπουλος: Θα κάνουμε τη μέγιστη προσπάθεια για την παραμονή στην κατηγορία

Υπόσχεση για σκληρή δουλειά και μέγιστη προσπάθεια από όλους στον σύλλογο, έδωσε ο προπονητής της ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ, Δημήτρης Τερεζόπουλος για το νέο έτος, με στόχο να επιτευχθεί από τον σύλλογό μας και ο στόχος της παραμονής στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

Ο τεχνικός μας εύχεται, πρώτα από όλα, να είναι όλοι υγιείς και ευτυχισμένοι, με την ομάδα να επιστρέφει το απόγευμα της Δευτέρας (03/01) στις προπονήσεις.

Αναλυτικά ο Δημήτρης Τερεζόπουλος αναφέρει:

«Καταρχήν εύχομαι υγεία σε όλον τον κόσμο για το 2022. Όλοι στην ομάδα μας, διοίκηση, τεχνικό τιμ, ποδοσφαιριστές θα κάνουμε τη μέγιστη προσπάθεια, ώστε να επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

Να τονίσω ότι γίνεται, παράλληλα, προσπάθεια η ομάδα μας να ενισχυθεί μεταγραφικά. Θα πρέπει να αναφερθεί ότι διανύουμε μια δύσκολη εποχή για όλες τις ομάδες, λόγω του κορονοϊού και των μεταλλάξεων, καθώς με τις νοσήσεις που παρουσιάζονται, δεν μπορείς να είσαι ακριβής στον εβδομαδιαίο προγραμματισμό του. Ελπίζουμε αυτό να τελειώσει…

Θέλω να πω στον κόσμο της Ερμιονίδας, να συνεχίζει να δείχνει εμπιστοσύνη στην ομάδα, όπως το κάνει, και είμαστε ευχαριστημένοι γι’ αυτό. Από την πλευρά τη δική μου και των παικτών, υποσχόμαστε ότι θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας στις προπονήσεις και στους αγώνες μας».

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι παίκτες επιστρέφουν στις προπονήσεις τη Δευτέρα (03/01) το απόγευμα (15:45) στο γήπεδο Ηλιοκάστρου, μετά το διήμερο ρεπό για την Πρωτοχρονιά. Ο προπονητής, Δημήτρης Τερεζόπουλος θα διαπιστώσει σε ποια κατάσταση είναι οι παίκτες που είχαν προβλήματα τραυματισμών.

Την Τρίτη (04/01) στις 15:00 η ομάδα μας έχει, άλλωστε, να δώσει τον εκτός έδρας αγώνα Κυπέλλου ΕΠΣ Αργολίδας κόντρα στον Παναυπλιακό 2017 για τη 2η αγωνιστική του 4ου ομίλου της διοργάνωσης. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Ναυπλίου. Ακολουθεί η δύσκολη αποστολή στην Ηλιούπολη την Κυριακή (09/01), για την 10η αγωνιστική του 5ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares