Δευτέρα, 10 Ιανουαρίου 2022 23:07

Πέτρος Ζουρούδης: Θα δώσουμε το 100% για να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό

Κρίσιμη εβδομάδα για τον Άγιο Ιερόθεο η ερχόμενη, αφού εφόσον γίνει η αγωνιστική κανονικά, η ομάδα του Περιστερίου δίνει παιχνίδια που καθορίζουν το μέλλον της στην κατηγορία.

Τα ματς με Ένωση Ερμιονίδας (εκτός), Άρη Σκάλας (εντός) και Παναρκαδικό (εντός), έχουν χαρακτήρα.... εξάποντου και αυτό το γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα ο προπονητής των "κιτρινόμαυρων", Πέτρος Ζουρούδης.

Ο ίδιος με δηλώσεις του στο soccerlive.gr αναφέρθηκε στο ματς με την Ένωση Ερμιονίδας λέγοντας

"Έχουμε δύσκολη αποστολή αφού αντιμετωπίζουμε μια αρκετά καλή ομάδα όμως πάμε λίγο... στα τυφλά καθώς η αντίπαλη ομάδα προέρχεται από αλλαγή προπονητή. Θεωρώ ότι θα γίνει μια κίνηση μέσα στην εβδομάδα από την Ένωση Ερμιονίδας αφού θα κλείσει νέο προπονητή και σίγουρα αυτό θα δράσει κάπως θετικά στην παρουσία της. Δεν ξέρουμε σε τι κατάσταση θα είναι ο αντίπαλος μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος και είναι ένα ματς προσαρμογής για όλες τις ομάδες. Θεωρώ ότι η ομάδα που θα είναι πιο έτοιμη θα πάρει τη νίκη. Η αντίπαλη ομάδα βρίσκεται στην ίδια μοίρα με εμάς όμως θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Εμείς έχουμε ενισχυθεί και θεωρώ ότι θα δώσουμε το 100% για να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό. Νομίζω ότι η προσεχή εβδομάδα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό το μέλλον μας στην κατηγορία αφού θα δώσουμε κρίσιμο ματς.".

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares