Τετάρτη, 12 Ιανουαρίου 2022 15:04

Σκύβαλος: «Αν δεν πίστευα στην ομάδα, δεν θα ερχόμουν»

Τρεις φράσεις «κλειδιά», για να φτάσει η ομάδα μας στην επίτευξη των στόχων της, ειπώθηκαν από τον Μανώλη Σκύβαλο, λίγες ώρες πριν ξεκινήσει το ταξίδι για την Ερμιονίδα, ώστε να πιάσει δουλειά στον σύλλογό.

«Ενότητα», «πίστη» και «κοινός στόχος». Σ' αυτές τις λέξεις στάθηκε ο νέος προπονητής της ομάδα μας, μιλώντας στο «ermionidafc.gr», βλέποντας ως μια μεγάλη πρόκληση, το να δουλέψει στον σύλλογό μας και εκτός Κρήτης, έχοντας στο βιογραφικό του πολλές επιτυχίες ως προπονητής και ως ποδοσφαιριστής.

«Εάν δεν πίστευα στην ομάδα, δε θα ερχόμουν. Αυτό που είναι σημαντικό, είναι να υπάρχει πίστη από όλους για να πετύχει η ομάδα, ενώ υπάρχει διάθεση από τη διοίκηση να ενισχυθεί ο σύλλογος και σε άλλες θέσεις που "πονάει". Οι άνθρωποι της ομάδας δείχνουν με πράξεις ότι αγαπάνε τον σύλλογο. Έτσι, όλοι μαζί, ενωμένοι, διοίκηση, προπονητικό τιμ και παίκτες, μέσω της σκληρής δουλειάς, αλλά πάνω από όλα και της πίστης, θα φτάσουμε στην επίτευξη των στόχων μας», υπογράμμισε ο Λασιθιώτης προπονητής.

«Γνωρίζω ότι η ομάδα χαρακτηρίζεται από τη λέξη "εντοπιότητα", δηλαδή έχει στο ρόστερ της, κυρίως ντόπια παιδιά. Έχει παίκτες που αγαπάνε την ομάδα και δίνουν την ψυχή τους γι' αυτήν. Σ' αυτό το στοιχείο θα στηριχτούμε, ώστε μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες, να πετύχουμε τον στόχο μας», ανέφερε, ακόμα, ο 39χρονος τεχνικός.

«Η διοίκηση του συλλλόγου βγάζει ένα φερέγγυο πρόσωπο, όλα τα χρόνια που η ομάδα υπάρχει, και αυτό το γεγονός βοηθά όλους μας στο έργο μας. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας, που μου εμπιστεύτηκαν αυτό το δύσκολο έργο, να πάει ο σύλλογος εκεί που πρέπει και του αξίζει. Στην ουσία για να πετύχει η ομάδα και να κάνει πράξη τον στόχο της, οφείλει στη συνέχεια του πρωταθλήματος να κάνει πρωταθλητισμό. Και αυτό θα κοιτάξουμε να δείξουμε στον αγωνιστικό χώρο. Όπως τόνισα, όλοι μαζί, με πίστη, και έχοντας πάντα στο μυαλό μας ότι ο στόχος είναι κοινός», επισήμανε ο Μανώλης Σκύβαλος.

«Κόουτς, σου ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία στη νέα μεγάλη πρόκληση της προπονητικής σου καριέρας! Μαζί θα πετύχουμε τους στόχους μας», ευχήθηκε η ομάδα μας στον νέο τεχνικό μας, μέσω της επίσημης ανακοίνωσης για την συμφωνία μαζί του. Και ο νέος προπονητής μας φανέρωσε με τα λόγια του, ποια είναι τα συσταστικά για να γίνει αυτό, όντας έτοιμος για σκληρή δουλειά στις προπονήσεις και ζητώντας πίστη στις δυνατότητες του συλλόγου και των παικτών.

  • Ο Μανώλης Σκύβαλος έγινε πολύ πρόσφατα πατέρας, καθώς η όμορφη σύζυγός του έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι. Η οικογένεια της ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ του εύχεται το νέο μέλος της οικογένειάς του να έχει υγεία, να είναι γερό και καλότυχο.
  • Οι προπονήσεις των παικτών συνεχίζονται στο γήπεδο Ηλιοκάστρου, υπό τις οδηγίες του τεχνικού και παλαίμαχου άσου Γιώργου Κοτταρά. Το πρόγραμμα την Τρίτη (11/01) περιελάμβανε, εκτός των άλλων, ασκήσεις στην τακτική (δημιουργία και άμυνα σε όλο το πλάτος του γηπέδου). Την Τετάρτη (12/01) γκρουπ παικτών θα υποβληθούν σε εξετάσεις.
Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares