Τετάρτη, 12 Ιανουαρίου 2022 15:21

Παίκτη-έκπληξη από Ισπανία έφερε ο Χαραυγιακός!

Στον Χαραυγιακό η διοίκηση του συλλόγου αρχίζει σιγά-σιγά παρά τις... κρύες ημέρες μας να ζεσταίνει τον κόσμο της ομάδας καθώς έρχεται σε συμφωνία με ποδοσφαιριστές που αναμένεται να ανεβάσουν το επίπεδο του συλλόγου και να του δώσουν κίνητρο και τη δυνατότητα να διεκδικήσει την παραμονή στην κατηγορία.

Έτσι μετά τον Γιάννη Αραμπατζή, ο ιστορικος σύλλογος ήρθε σε συμφωνία με ακόμη έναν ικανοτατο ποδοσφαιριστή που έχει γνώση.... για την ποιότητα του πρωταθλήματος της χώρας μας καθώς πριν από χρόνια είχε φορέσει τη φανέλα του Πλατανιά.

Συγκεκριμένα, οι νερατζούρι ήρθαν σε συμφωνία με τον Ισπανό αμυντικό, Ραούλ Γιορέντε που τα βρήκε σε όλα με την διοίκηση του συλλόγου και έβαλε την υπογραφή του στο νέο του συμφωνητικό.

Ο ικανότατος άσος είχε έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό της Καλλονής πριν μετακομίσει στα Χανιά για λογαριασμό του Πλατανιά.

Στο πρωτάθλημα της χώρας του έχει φορέσει τις φανέλες των Χερέθ, Τενερίφης και Αλαβές, ενώ έχει πέρασμα και από το πρωτάθλημα της Αυστραλίας για λογαριασμό της Σίντνεϊ Γουόντερερς.

Τελευταία του ομάδα ήταν η Ισπανική Βιγιαρομπλέδο.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares